Μεσσάλας: «Εύχομαι η ΑΕΚ να είναι πάντα στην κορυφαία κατηγορία»

«Γκρεμίστηκαν» τα αποδυτήρια του Φαλήρου για την άνοδο της ΑΕΚάρας! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ, Αλέξανδρος Μεσσάλας ευχήθηκε αυτή να είναι η τελευταίος ...άνοδος της ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ, Αλέξανδρος Μεσσάλας μίλησε  για τα συναισθήματα μετά την επίτευξη της ανόδου αλλά και την επόμενη ημέρα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ.

Αρχικά για τα πως έζησε το ματς με τον Φλοίσβο σχολίασε: «Η χθεσινή μέρα σίγουρα είναι αυτή που φανταζόμασταν περίπου τέτοια εποχή πέρυσι όταν πάρθηκε η απόφαση ότι ήρθε πλέον ο καιρός η ΑΕΚ να επιστρέψει εκεί που ανήκει, δηλαδή στην κορυφαία κατηγορία. Φτιάχτηκε μία ομάδα η οποία είχε εξαιρετικό κλίμα και για αυτό και στο τέλος τα καταφέραμε. Ακόμα κι όταν κάναμε δύο ήττες, δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε στην ομάδα που είχαμε και στο πρωτάθλημα».
Για την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ: «Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας πλέον για να φέρουμε σταδιακά την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει και είμαι σίγουρος ότι η Διοίκησή μας αυτό ονειρεύεται γι’ αυτό το ιστορικό τμήμα όπως και για όλα τα άλλα! Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλα τα μέλη της ομάδας για την άριστη συνεργασία μας και ιδιαίτερα τον κοουτς κ.Άκη Χατζηαντωνίου, αλλά και τη Διοίκηση για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου. Εύχομαι να είναι η τελευταία «άνοδος» της ΑΕΚ και να είναι πάντα στην κορυφαία κατηγορία από εδώ και πέρα».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X