Μπαρμπούνης: «Δουλέψαμε σκληρά και φέραμε την ΑΕΚ στην μεγάλη κατηγορία»

ΑΕΚ: Εικόνες από τους πανηγυρισμούς της μεγάλης ανόδου
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο Σπύρος Μπαρμπούνης για την φετινή πορεία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σπύρος Μπαρμπούνης συνέβαλλε τα μέγιστα στην άνοδο της ΑΕΚ στην Volleyleague.

Ο παίκτης της ανδρικής ομάδας βόλεϊ μίλησε στο aek.gr για την επίτευξη της ανόδου τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι μεγάλη χαρά για την επίτευξη του στόχο και την άνοδο στην Volley League. Ήταν κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ και είχαμε δουλέψει σκληρά για να το καταφέρουμε, οπότε νιώθουμε ότι οι κόποι μας ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο».

«Ο κόσμος ήταν δίπλα μας σε όλα τα σημαντικά παιχνίδια και μας έδινε κίνητρο να συνεχίσουμε. Η παρουσία του ήταν καθοριστικός παράγοντας, γιατί αποτελούσε τον «έβδομο» παίκτη με αποτέλεσμα να εμψυχώνει όλη την ομάδα και να παλεύει μαζί μας για το καλύτερο».

-Κλείνοντας, ποιο θεωρείς ότι ήταν το κλειδί της επιτυχίας;

«Όπως είπα και προηγουμένως έχουμε δουλέψει πολύ καλά από την αρχή της χρονιάς και ήμασταν όλοι προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο, άλλωστε το πρωτάθλημα ήταν και ο βασικός μας στόχος! Το κλειδί της επιτυχίας που έκανε τη διαφορά πιστεύω ήταν η χημεία που είχαμε μεταξύ μας σαν ομάδα. Ήταν κάτι που υπήρχε σε όλη την ομάδα, από το προπονητικό σταφ σε συνδυασμό με τους αθλητές. Ήμασταν ενωμένοι στα δύσκολα και καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X