Χατζηαντωνίου: «Ανταμείφθηκαν οι κόποι όλων μας με την άνοδο της ΑΕΚ»

ΑΕΚ: Εικόνες από τους πανηγυρισμούς της μεγάλης ανόδου
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Άκης Χατζηαντωνίου μίλησε για την επιστροφή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ στη Volleyleague

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ πέτυχε τον μεγάλο της στόχο της και πλέον ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν που θα την βρει ξανά μετά από 4 χρόνια στα μεγάλα σαλόνια.

Η «Ένωση» κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Preleague και ανέβηκε στην κορυφαία κατηγορία σαν πρωταθλήτρια. Ο προπονητής της ΑΕΚ, Άκης Χατζηαντωνίου μίλησε στο aek.gr για την επίτευξη του στόχου.

«Η αλήθεια είναι ότι η χρονιά πήγε όπως περιμέναμε. Ήταν μία σεζόν πολύ πιεστική, με πολλές απαιτήσεις. Για αυτό, όμως, συμμετείχαμε κι εμείς σε αυτό το εγχείρημα. Ο προγραμματισμός πραγματικά μπορώ να πω ότι πήγε τέλεια. Ίσως να μας έβγαλε λίγο εκτός ρυθμού το F4 της Κ21, όμως τα παιδιά και πάλι ανταποκρίθηκαν πλήρως. Ανταμείφθηκαν οι κόποι τους, οι κόποι μας και οι κόποι της διοίκησης. Είναι πολύ σημαντικό να πετυχαίνεις το στόχο που έθεσες. Και είναι ακόμα σημαντικότερο όταν αυτό συμβαίνει σε ένα μεγάλο Σύλλογο, όπως η ΑΕΚ. Στα χαρτιά είναι εύκολα κάποια πράγματα, στην πράξη είναι δύσκολα. Όλα τα παιχνίδια ήταν σημαντικά. Η αλήθεια είναι ότι το πλάνο μας βγήκε. Ξεκινήσαμε μουδιασμένα, είναι γεγονός αυτό, φάνηκε στα αποτελέσματα. Όμως, στα κρίσιμα παιχνίδια ήμασταν απόλυτα σοβαροί, ήμασταν αυτοί που έπρεπε».

Όσο για το κλειδί της επιτυχίας σχολίασε: «Το κλειδί της επιτυχίας, με αυτά που έχω δει από την εμπειρία μου, είναι όταν υπάρχουν σωστά άτομα στη Διοίκηση, στο προπονητικό τιμ, στο σταφ και απέναντι έχεις σωστούς δέκτες, δηλαδή τους παίκτες που αγαπούν αυτό που κάνουν, και συνδυάσεις τους χαρακτήρες. Δεν είναι εύκολο. Αλλά το πετύχαμε».

Για την στήριξη του κόσμου: «Ο κόσμος είναι αναπόσπαστο κομμάτι των μεγάλων ομάδων. Πόσω μάλλον ο κόσμος της ΑΕΚ, που έχει δείξει ότι είναι δίπλα σε όλα τα τμήματα. Τους ευχαριστούμε. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουν να στηρίζουν, το αν μη τι άλλο πολύπαθο τμήμα ανδρικού βόλεϊ. Η ΑΕΚ επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία και θα πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα ο κόσμος της».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X