Θέλουν -και καλά- τους πιο «elite» διαιτητές, αλλά οι «αλήτ» διαιτητές δεν τους πείραζαν

Θέλουν -και καλά- τους πιο «elite» διαιτητές, αλλά οι «αλήτ» διαιτητές δεν τους πείραζαν
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog για το θέμα των ημερών, αλλά πριν απ’ όλα, με έναν υπέροχο πρόλογο…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευτυχώς που στη ζωή μας και που σε κάθε κύτταρό μας, υπάρχει η ΑΕΚ. Και όσοι μάλιστα, έχουμε την τύχη να κινούμαστε γύρω της, από την ώρα που θα ξυπνήσουμε μέχρι την ώρα που θα κοιμηθούμε, νιώθουμε πραγματικά ευλογημένοι γιατί η πιο όμορφη, μοναδική και σπάνια ιδέα του κόσμου, μας… σέρνει παντού μαζί της και μέσα στον δικό της μικρόκοσμο που κρύβει όμως τέτοιο μεγαλείο, ξεχνάμε τα όσα κωμικοτραγικά και δυστυχώς πολλές φορές, σκέτο τραγικά, συμβαίνουν γύρω μας.

Την Τετάρτη, τρέχοντας από τη Νέα Φιλαδέλφεια και το 3-0 των κοριτσιών μας στο γυναικείο βόλεϊ απέναντι στον Άρη, χαρήκαμε με την ψυχή μας στο Παλαιό Φάληρο, την άνοδο της ανδρικής ομάδας στην κατηγορία όπου ανήκει και μαζί τη δικαίωση της υπομονής και της επιμονής κάποιων ανθρώπων που παλεύουν καθημερινά προκειμένου να μεγαλώνουν την ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα και να μεταδίδουν τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύουν αυτό τον σύλλογο.

Ως κομμάτι αυτού του «παζλ», νιώθω πάντα άβολα και αποφεύγω να μιλάω συγκεκριμένα για πρόσωπα, αλλά αν μη τι άλλο, ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές, στο τεχνικό τιμ και σε όλο το σταφ, αισθάνομαι την ανάγκη από καρδιάς να το πω. Ευλογία πραγματική να ζεις κοντά τους, τον ορισμό των λέξεων «ΟΜΑΔΑ» και «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ». Δεν τελειώσαμε, έρχονται κι άλλα μέχρι το καλοκαίρι! Όρεξη υπάρχει, μα κυρίως υπάρχει ΑΓΑΠΗ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ για την ΑΕΚ.

Μετά τον Μητσοτάκη, σειρά έχει η Σακελλαροπούλου, ενώ υπάρχει και ο… Μπάιντεν

Ανέφερα παραπάνω τα κωμικοτραγικά και δυστυχώς πολλές φορές, σκέτο τραγικά, που συμβαίνουν γύρω μας. Το «ποδόσφαιρο» όπως το εννοούν ορισμένοι (αφού το πραγματικό ποδόσφαιρο προφανώς και δεν είναι αυτό που εννοούν και που επιθυμούν), είναι μέρος αυτών των καταστάσεων.

Μέσα σε όλη αυτή την παρωδία με την αστεία προπαγάνδα εκείνων που… και καλά, θέλουν τους elite διαιτητές, είδαμε μέχρι και τον πρωθυπουργό της χώρας, που μέσα σε προεκλογική περίοδο και με τις μνήμες νωπές από την θλιβερή τραγωδία των Τεμπών, να παίρνει τηλέφωνο στην UEFA για να ζητήσει τους πιο elite διαιτητές που υπάρχουν για τα play offs του ελληνικού πρωταθλήματος.

Να γίνεται δηλαδή κοτζάμ πρωθυπουργός, μέρος μιας αστείας προπαγάνδας με τη δήθεν αδυναμία να έρθουν καλοί διαιτητές να σφυρίζουν στο πρωτάθλημά μας. Που ακόμα κι αν είχαν λυθεί δηλαδή όλα τα μεγάλα προβλήματα της χώρας, και πάλι θα ήταν αστείο και προσβλητικό να είναι μέρος της πρωθυπουργικής ατζέντας, το να πάρει τηλέφωνο τον πρόεδρο της UEFA για τους διαιτητές της Κυριακής! Πραγματικά θα ήθελα να ήμουν «κοριός» στη συγκεκριμένη τηλεφωνική επικοινωνία και να απολάμβανα τον διάλογο!

Άντε και στην επόμενη διαιτησία που θα αφήσει παραπονούμενους, όσους πανηγύριζαν με τις… elite (αν όχι ελίτ, σίγουρα ήταν πάντως αλήτ) διαιτησίες του Ποντίκη, του Δημητρόπουλου, του Παπουτσέλη, του Γιάχου, του Μποροβήλου, του Σπάθα, του Μπριάκου, του Καλόπουλου, του Δαλούκα, του Τσαγκαράκη, του Ευθυμιάδη, του Χέλη, του Αμπάρκιολη, του Αγγελάκη, του Παπαδάκου και τόσων άλλων (ας με συγχωρέσουν όσοι ξέχασα), ας πάρει τηλέφωνο τον Τσέφεριν, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας! Κι αν πάλι δεν ικανοποιηθούν, υπάρχει και ο… Μπάιντεν!

Υ.Γ.: Μέσα σε αυτό το τοξικό, μα δυστυχώς και επικίνδυνο, κλίμα, η ΑΕΚ καλείται να παίξει την μπάλα της, να αναδειχτεί ως ομάδα πιο σκληρή από τους ανταγωνιστές της και να κατακτήσει τον τίτλο. Και παράλληλα να έχει τα μάτια της ορθάνοιχτα, για τις παγίδες που δεδομένα θα της στήσουν και τις όποιες μεθοδεύσεις ακόμα θα υπάρξουν προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X