Ατλέτικο: Παίζει το σενάριο για Γκασπερίνι

Ατλέτικο: Παίζει το σενάριο για Γκασπερίνι
Photo Credits: INTIME

Σενάριο-βόμβα στην Ιταλία για την Ατλέτικο Μαδρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του tuttomercatoweb, η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι πιθανό το καλοκαίρι να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Σιμεόνε, όμως μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το όνομα του αντικαταστάτη.

Οι Μαδριλένοι φαίνεται ότι εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο της πρόσληψης του προπονητή της Αταλάντα, Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, σε περίπτωση που ο Σιμεόνε εγκαταλείψει τους «ροχιμπλάνκος» μετά από 12 χρόνια.

Ο Ιταλός τεχνικός που έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική ομάδα στο Μπέργκαμο, αρέσει στον ιδιοκτήτη της Ατλέτικο καθώς έχει εκφράσει πολλές φορές στο διοικητικό συμβούλιο την επιθυμία του να τον φέρει στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο».

Θυμίζουμε ότι ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της Αταλάντα το καλοκαίρι του 2016, έχοντας καταφέρει να την οδηγήσει στα σαλόνια του Champions League, ενώ σε αυτή την επταετία σε 320 ματς μετρά 163 νίκες 79 ισοπαλίες και 78 ήττες.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X