Τι να πεις γι΄αυτή την χώρα;

Οι δημοσκοπήσεις τον… αφύπνισαν: Έτοιμος για «απάντηση» ο Κυριάκος

Ο Ενωσίτης αναρωτιέται πόσο χαμηλά βρισκόμαστε όταν ακόμα και ο Πρωθυπουργός εμφανίζεται να παίζει στο παιχνιδάκι της παράνοιας του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για να καταλάβεις τι συμβαίνει σε αυτή την χώρα και σε τι επίπεδο έχει φτάσει, δεν έχεις παρά να διαβάσεις πως ο πρωθυπουργός της επικοινώνησε με την UEFA για να ζητήσει elite διαιτητές για τα play offs!

Ο πρωθυπουργός της χώρας που ακόμη θρηνεί κι αναζητά τις ευθύνες για μια τραγωδία που προκλήθηκε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την ανεπάρκεια του κρατικού της μηχανισμού, ο πρωθυπουργός της χώρας που προκήρυξε εκλογές μάλιστα πριν λίγα 24ωρα, κρίνει πως είναι εξαιρετικά σημαντικό θέμα να μιλήσει με την UEFA για διαιτητές ποδοσφαίρου. Θα ήταν κωμικό, αν δεν ήταν τραγικά δηλωτικό του τι ακριβώς συμβαίνει και ποιοι και πως καθορίζουν τις προτεραιότητες στον τόπο μας.

Στο μεταξύ, δεν υπάρχει μεγαλύτερη απάτη από όλη αυτή την ιστορία για την δήθεν αδυναμία να έρθουν καλοί διαιτητές. Μια απάτη, δημιούργημα αποκλειστικά της προπαγάνδας του Ολυμπιακού που όπως φαίνεται εκφράζει ακόμη και ο πρωθυπουργός της χώρας.

Κορυφώνεται η προπαγάνδα τους

Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση που να δόθηκε η δυνατότητα να έρθει υψηλού επιπέδου διαιτητής και να μην αξιοποιήθηκε. Ή δεν θα αξιοποιηθεί στην συνέχεια. Σε μια σεζόν, που εκτός των άλλων το πρόγραμμα των αγώνων ειδικά στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε συνδυασμό και με τις διοργανώσεις της UEFA, δεν έχει καμιά σχέση με των αμέσως προηγούμενων ετών. Λόγω Μουντιάλ εν μέσω της σεζόν.

Παρόλα αυτά κι ενώ κορυφώνεται η προπαγάνδα τους κι εκφράζεται κι απο το κράτος το ίδιο πλέον, ανακαλύπτουμε πως όσον αφορά τα τελευταία μεγάλα ματς, είδαμε στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός τον Μαριάνι. Τον διαιτητή που πριν μερικά 24ωρα σφύριξε το Γαλλία – Ολλανδία! Είδαμε τον Πινέιρο για τον οποίο έπεσε απίστευτο κράξιμο όταν ορίστηκε, στο Κροατία – Ουαλλία. Ακόμη κι αυτόν τον κλόουν τον Νταμπάνοβιτς τον είδαμε στο Ελβετία – Ισραήλ. Και θα δούμε και στην συνέχεια elite διαιτητές σε αρκετά παιχνίδια. Δηλαδή μιλάμε για ένα θέμα ανύπαρκτο, το οποίο το έχουν φέρει με το ζόρι στο προσκήνιο για να δημιουργούν εντυπώσεις και μόνο και να εκβιάζουν.

Λες και είναι εφικτό να έρχονται elite διαιτητές σε τουλάχιστον δύο ματς κάθε αγωνιστικής των play offs, ενώ ζητούν ξένους και στα ματς του Άρη και του Βόλου! Αλλά και σε πολλά των play out! Απίστευτα πράγματα, απίστευτη ψευδολογία, από κατ΄επάγγελμα ψεύτες. Αλλά αυτοί διαμορφώνουν καθώς φαίνεται, ακόμη και την πρωθυπουργική ατζέντα.

Ο Ενωσίτης

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X