Η ΑΕΚ ισοπέδωσε τον Ολυμπιακό και έδειξε σε όλους πως ήταν η καλύτερη ομάδα! (VIDEO)

Η ΑΕΚ ισοπέδωσε τον Ολυμπιακό και έδειξε σε όλους πως ήταν η καλύτερη ομάδα! (VIDEO)

Η νύχτα που η ΑΕΚ ξεφτίλισε τον χάρτινο Ολυμπιακό και με σπουδαία εμφάνιση τον διέλυσε αγωνιστικά με το 4-0 να μοιάζει πολύ λίγο για να δείξει τη διαφορά τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι σπάνιο, να υπάρχουν ματς μεταξύ δύο μεγάλων αντιπάλων που διεκδικούν τον ίδιο στόχο, που καταλήγουν θριαμβευτικά υπέρ της μίας ομάδας. Ωστόσο, όσα συνέβησαν μια μέρα σαν σήμερα του 2008, ήταν η μεγαλύτερη απόδειξη της αγωνιστικής ανωτερότητας της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού. Το τελικό 4-0, έμοιαζε μικρό για να καταδείξει την κλάση της Ενωσης.

Στη σκιά του σκανδάλου Βάλνερ, ο Ολυμπιακός πήγε στο ΟΑΚΑ με 5 βαθμούς διαφορά και εκεί βρήκε απέναντί του μια ΑΕΚ αποφασισμένη να αποδείξει ποια ήταν η πραγματική πρωταθλήτρια. Στο 8’ η σέντρα του Εντίνιο και η κεφαλιά του Ισμαέλ Μπλάνκο έφεραν το πρώτο γκολ. Στο 12’ ο Εντίνιο πήρε τέλεια διαγώνια πάσα από τον Ριβάλντο και πλάσαρε για το 2-0 και στο 32’ ο Νίκος Λυμπερόπουλος έκανε το 3-0 με ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή.

Στις αρχές του β’ μέρους ο διαιτητής Ζωγράφος ανακάλυψε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Παπασταθόπουλου στον Γκαλέτι, αλλά ο Τζόρτζεβιτς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Και στο 60’ η κάθετη πάσα του Ριβάλντο στον Παντελή Καφέ έφεραν το 4-0 μέσα σε παραλήρημα από πενήντα χιλιάδες οπαδούς.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X