ΑΕΚ: Έχασε (5-8) από τον ΑΝΟΓ και περιμένει

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΑΝΟΓ
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 8-5 από την Γλυφάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την εντός έδρας ήττα από τον ΑΝΟΓ με 8-5 γνώρισε η ΑΕΚ στην 8η και τελευταία αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Η «Ένωση» με αυτή την ήττα παραμένει μεν στη 2η προνομιούχο θέση του G2, με 30 βαθμούς, αλλά εκκρεμεί δε ο αγώνα του Υδραϊκού με τον Ηλυσιακό, οποίος είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 13:30 το μεσημέρι της Πέμπτης (30/03). Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, στην ΑΕΚ «κόστισε» το πρώτο οκτάλεπτο, που δεν πέτυχε καν τέρμα, αλλά και το τρίτο, που σημείωσε μεν ένα, αλλά δέχθηκε τέσσερα. Η καλή εικόνα που έδειξε στο δεύτερο και στο τέταρτο, δεν άλλαξε τα δεδομένα.`

ΑΕΚ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 5-8

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 2-0, 1-4, 2-1.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φωτεινάκης, Σταμέλος 1, Κοκκινάκης 2, Βούκσεβιτς 1, Γαλάνης, Γκάτσος, Μαρινάγης 1, Παπάκος, Στελλάτος, Αράγια, Μαυρωτάς Αρ., Χαϊδόπουλος, Ζαχόπουλος.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Ηλιόπουλος Αλ. 1, Σαρτζετάκης, Γκαρντιγιάν, Γούντχεντ Κ., Χαλυβόπουλος, Γιαννόπουλος, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου, Πούρος 2, Αγκόρτσας 2, Τσαταλιός 3, Ηλιόπουλος Νεκ., Λεδάκης, Φωτόπουλος.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X