Η ΑΕΚ επέστρεψε στην Volleyleague - Νίκησε (3-1) τον Φλοίσβο και πανηγύρισε την απευθείας άνοδο της στα μεγάλα σαλόνια!

Η ΑΕΚ επέστρεψε στην Volleyleague - Νίκησε (3-1) τον Φλοίσβο και πανηγύρισε την απευθείας άνοδο της στα μεγάλα σαλόνια!
Photo Credits: INTIME

Η μεγάλη επιστροφή της ΑΕΚ στην Volleyleague είναι γεγονός μετά τη σημερινή νίκη με 3-1 σετ επί του Φλοίσβου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη επιστροφή της ΑΕΚ στην Volleyleague είναι γεγονός.

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ έκανε και σήμερα το καθήκον της επικρατώντας με 3-1 σετ του Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο και εξασφάλισε την πρώτη θέση στη Preleague και την απευθείας άνοδο της στα μεγάλα σαλόνια. Η ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία μετά το 2019 πραγματοποιώντας φέτος μια εξαιρετική πορεία που επισφραγίστηκε απόψε με τον καλύτερο τρόπο. Η ΑΕΚ χρειαζόταν σήμερα μόνο τους τρεις βαθμούς καθώς σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα η Καλαμάτα ήταν αυτή που θα έπαιρνε την πρώτη θέση και την απευθείας άνοδο. Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν ωστόσο χαρακτήρα και με κατάθεση ψυχής οδήγησαν την ομάδα εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Στην κορυφαία κατηγορία.

Η εξέλιξη του αγώνα

Η ΑΕΚ μπήκε φουριόζα στο παιχνίδι και πήρε προβάδισμα από το ξεκίνημα. Με τους Μπατατζίμ και Παλέντζα να κυριαρχούν στο φιλέ, η ΑΕΚ «έχτισε» μία διαφορά 3-4 πόντων την οποία σταδιακά όχι μόνο διατήρησε, αλλά και διεύρυνε σημειώνοντας άνετα το 0-1 στα σετ με 17-25.

Στο δεύτερο σετ, ο Μπαρμπούνης με εξαιρετικά τελειώματα έδωσε προβάδισμα 1-3 στην ομάδα το Άκη Χατζηαντωνίου. Οι γηπεδούχοι με σερί 3-0 πέρασαν μπροστά με 4-3, με τις ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα. Η ΑΕΚ από τους 15 πόντους και έπειτα βελτίωσε το μπλοκ της, «έσπασε» φάσεις στο φιλέ και με δεύτερες προσπάθειες κατάφερε να φτάσει στο 17-20. Η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου, ισοφάρισε σε 23-23, 24-24, 25-25. Οι «κιτρινόμαυροι» με συγκέντρωση πέτυχαν το στόχο τους και με 27-25 έκαναν το 0-2 στα σετ.

Στο τρίτο σετ, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-0. Μελλές και Παλέντζας βοήθησαν στην ανατροπή του σκορ, με την ΑΕΚ να περνά μπροστά με 8-7. Ο Μπατατζίμ τελείωσε δύσκολες φάσεις ανεβάζοντας τη διαφορά στους 3 πόντους (7-10), ωστόσο και πάλι οι γηπδούχοι επέστρεψαν στο σετ (15-12). Η «Ένωση» κατάφερε να πλησιάσει στους δύο πόντους με τους Ράμος και Μπαρμπούνη (21-19, 22-20), ωστόσο η ΑΕΚ απώλεσε το σετ με 25-21.

Στο τέταρτο σετ, ο Μπατατζίμ ξεκίνησε με φοβερό άσσο (0-1), ενώ Ρούσης, Παλέντζας και Μπαρμπούνης ανέβασαν τη διαφορά στους 3 πόντους (2-5). Ο Φλοίσβος μείωσε σε 6-7, αλλά ο Μπατατζίμ με εξαιρετικά τελειώματα και ο Μελλές με μονό μπλοκ έφεραν την ΑΕΚ στο +5 (6-11). Οι γηπεδούχοι εφεράν εκ νέου το σετ στα ίσια (11-11), με όπλο τους το καλό σερβίς. Η ΑΕΚ ξέφυγε και πάλι στο σκορ με 13-18, με τον Μπρουνάο να… σκεπάζει το φιλέ, να πραγματοποιεί τρομερα μπλοκ και να γνωρίζει την αποθέωση από το κοινό. Ο Φλοίσβος σταδιακά πλησίασε στο σκορ, μείωσε σε 20-21, βάζοντας δύσκολα στους «κιτρινόμαυρους». Ο Μπατατζίμ με άσσο σημείωσε στο 20-23, ενώ η ΑΕΚ έφτασε στο σετ πόιντ (22-24). Μία παράβαση στο φιλέ από τους γηπεδούχους «σφράγισε» τη νίκη του «Δικεφάλου» με 25-22 στο σετ και 3-1 στο παιχνίδι, με τους παίκτες της ΑΕΚ να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς.

Τα σετ: 1-3 (17-25, 25-27, 25-22, 22-25)

Α.Ο. ΦΛΟΙΣΒΟΣ (Παναγιώτης Λακασάς): Δρογκάρης, Τζιουμάκας, Μαδούρας, Ντέντον, Γκίλμπερτ, Μαρσέλλος / Γκούζντα (λ), Σπιταδάκης (λ), Αναγνώστου, Χριστόπουλος, Αγγελόπουλος.

Α.Ε.Κ. (Άκης Χατζηαντωνίου): Μελλές, Μπατατζίμ, Παλέντζας, Μπαρμπούνης, Αμορίμ, Ρούσης / Πολυχρονιάδης (λ), Αχιλλεόπουλος (λ), Ράμος, Καβαρινός.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X