ΑΕΚ: Για τη νίκη (19:30) με ΑΝΟΓ και την είσοδο στα Play in

Εικόνες από το ΝΟ Χίου- ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ δοκιμάζεται σήμερα κόντρα στον ΑΝΟΓ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

8η και τελευταία αγωνιστική στη Β’ Φάση για την ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ που φιλοξενεί σήμερα στις 19:30 τον ΑΝΟΓ στο Κολυμβητήριο του Αλίμου, με στόχο φυσικά τη νίκη.

Η «Ένωση» με νίκη κατακτά την 1η θέση στο G2 της Β’ Φάσης, ενώ με ισοπαλία μπορεί να αναδειχθεί 2η, κερδίζοντας σε αμφότερες τις περιπτώσεις την είσοδο στα Play In, από όπου μπορούν να φτάσουν έως τα Play Off της Α1. Συγκεκριμένα, οι ομάδες που θα κατακτήσουν τις 2 πρώτες θέσεις στο G2 κοντράρονται το προσεχές Σάββατο (01/04) και ο νικητής θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (02/04) τον ηττημένο του αγώνα 7ος G1-8ος G2 με στόχο την πρόκριση στα Play Off, όπου θα αγωνιστεί ως 8ος.  Ο Νίκος Βενετόπουλος έχει διαθέσιμους όλους τους αθλητές του για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι, στο οποίο αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» και ο φίλαθλος κόσμος της ΑΕΚ.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X