ΑΕΚ: Αποφόρτιση ο Γκατσίνοβιτς, αύριο η κρίσιμη μέρα για Μουκουντί

ΑΕΚ: Αποφόρτιση ο Γκατσίνοβιτς, αύριο η κρίσιμη μέρα για Μουκουντί
Photo Credits: INTIME

Απουσίες και πονοκέφαλοι για την ΑΕΚ πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η δράση επιστρέφει για την ΑΕΚ την Κυριακή που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ο Δικέφαλος μετά τη λευκή ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό χρειάζεται ένα μεγάλο διπλό στην έδρα της ομάδας από την Θεσσαλονίκη για να δείξει πως παραμένει γερά στο κόλπο για το πρωτάθλημα.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Ματίας Αλμέιδα ο οποίος είδε τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να κάνει αποφόρτιση στη σημερινή προπόνηση. Η συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής θα κρίνεται μέρα με τη μέρα.

Ενώ, ο Αρόλντ Μουκουντί θα πρέπει να… τρέξει για να προλάβει το παιχνίδι της Τούμπας μιας και σήμερα έκανε ειδικό πρόγραμμα στο γυμανστήριο και στη συνέχεια αποφόρτιση αντιμετωπίζοντας πρόβλημα τραυματισμού. Ο Καμερουνέζος αμυντικός της ΑΕΚ θα δοκιμάσεις τις επόμενες ημέρες να μπει σε κανονικό πρόγραμμα και θα φανεί αν μπορεί να αγωνιστεί.

Τέλος, ο Τομ φαν Βέερτ που υπέστη διάστρεμμα είναι σε καλύτερη κατάσταση σήμερα και θα κριθεί τις επόμενες ημέρες η συμμετοχή του.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X