Το μεγαλείο της ΑΕΚ και της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena» - Φόρος τιμής στο ματς της Εθνικής για τον δικό τους άνθρωπο (ΦΩΤΟ)

Το μεγαλείο της ΑΕΚ και της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena» - Φόρος τιμής στο ματς της Εθνικής για τον δικό τους άνθρωπο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Φίλοι του Ολυμπιακού απέτισαν φόρο τιμής στον ΑΕΚτζή παππού τους στο γήπεδο της Ένωσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μεγαλείο της ΑΕΚ και την «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena» δεν έχει τελειωμό!

Το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με τη Λιθουανία στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν η αρχή για ακόμα περισσότερο κόσμο να δει και να θαυμάσει το νέο γήπεδο του Δικεφάλου. Ενώ, το γεγονός πως τους επόμενους μήνες θα φιλοξενήσει Γαλλία και Ολλανδία εκεί θα γεμίσει και στις… διακοπές του πρωταθλήματος το «στολίδι» της Νέας Φιλαδέλφειας.

Στο ματς της Δευτέρας, υπήρξε και ένα συγκηνιτικό σκηνικό. Δύο φίλοι του Ολυμπιακού, ο Παύλος με τον ξάδερφό του επισκέφθηκε το γήπεδο της ΑΕΚ για το παιχνίδι της Εθνικής και απέτισαν φόρο τιμης στον παππού τους. ΑΕΚτζής εκείνος δεν πρόλαβε να δει το νέο σπίτι της Ένωσης και εκείνοι επέλεξαν να τον τιμήσουν με ένα συμβολικό πανό στο παιχνίδι της Ελλάδας.

Δείτε:

Το μεγαλείο της ΑΕΚ και της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena» - Φόρος τιμής στο ματς της Εθνικής για τον δικό τους άνθρωπο (ΦΩΤΟ) Το μεγαλείο της ΑΕΚ και της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena» - Φόρος τιμής στο ματς της Εθνικής για τον δικό τους άνθρωπο (ΦΩΤΟ)

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X