Αθλητικός διευθυντής Τότεναμ: «Η αποχώρηση Κόντε ήταν η καλύτερη επιλογή- Θα στηρίξουμε τον Στελίνι»

Αθλητικός διευθυντής Τότεναμ: «Η αποχώρηση Κόντε ήταν η καλύτερη επιλογή- Θα στηρίξουμε τον Στελίνι»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Αθλητικός Διευθυντής της Τότεναμ για την απόλυση του Αντόνιο Κόντε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος στα σενάρια για τον νέο προπονητή της Τότεναμ θέλησε να βάλει ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Φάμπιο Παρατίτσι ανέφερε πως ο Κριστιάν Στελίνι (βοηθός του Κόντε) θα αναλάβει το τιμόνι της ομάδας και πως οι Spurs τον στηρίζουν πλήρως, ενώ επίσης είπε πως η απόλυση του Κόντε ήταν η καλύτερη απόφαση για όλους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η αποχώρηση του Κόντε ήταν η καλύτερη απόφαση και για τις δύο πλευρές. Ο Στελίνι διεύθυνε την ομάδα όταν ο Αντόνιο ήταν ασθενής και απουσίαζε. Έχει την εμπειρία και ο Ράιαν Μέισον μπορεί να τον βοηθήσει πολύ. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι ο Στελίνι και ο Μέισον μπορούν να κάνουν καλή δουλειά».

«Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος της σεζόν για πετύχουμε τους στόχους μας. Όσα γράφονται για δήθεν νέους προπονητές είναι απλώς φήμες. Πρέπει να αφοσιωθούμε στην ομάδα μας και τον προπονητή της, θα στηρίξουμε τον Στελίνι. Το μήνυμά μου προς τους φίλους της Τότεναμ είναι να συνεχίσουν να μας στηρίζουν, όπως το έκαναν μέχρι τώρα. Είναι φανταστικοί και τους χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τους στόχους».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X