Η Μπαρτσελόνα βρίσκει μπελά από την... Μπόλτον λόγω Μάρκος Αλόνσο

Η Μπαρτσελόνα βρίσκει μπελά από την... Μπόλτον λόγω Μάρκος Αλόνσο
Photo Credits: INTIME

Η Μπόλτον πηγαίνει στη FIFA διεκδικώντας τροφεία από την Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφή του Μάρκος Αλόνσο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι μυημένοι στο αγγλικό ποδόσφαιρο ίσως θυμούνται ότι πολύ πριν παίξει στην Τσέλσι, ο Μάρκος Αλόνσο είχε περάσει από την Μπόλτον, μετρώντας 46 συμμετοχές μεταξύ 2010 και 2013.

Παίκτης της Μπαρτσελόνα πλέον, ο Ισπανός αμυντικός εξακολουθεί να απασχολεί τον σύλλογο της League One, καθώς προσφεύγει στη FIFA κατά των Καταλανών!

Βλέπετε, οι Γουόντερερς θεωρούν ότι η απόκτηση του Αλόνσο από την Τσέλσι το προηγούμενο καλοκαίρι δεν έγινε με το καθεστώς ελεύθερης μεταγραφής όπως υποστηρίζουν οι «μπλαουγκράνα» αλλά με κανονική αγορά – κάτι που αν αποδειχτεί, θα πρέπει η Μπάρτσα να καταβάλει τροφεία στην Μπόλτον αλλά και την Ουνιόν Αντάρβε, από την οποία είχε περάσει ο παίκτης σε μικρή ηλικία και που έχει επίσης έχει κινηθεί νομικά.

Από την πλευρά του συλλόγου της Δ’ κατηγορίας (και κατ’ επέκταση της Μπόλτον) υποστηρίζεται πως ο Αλόνσο πήγε στη Βαρκελώνη ως έμψυχο αντάλλαγμα για τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, που παρουσιάζεται ότι πουλήθηκε έναντι μόλις δώδεκα εκατομμυρίων ευρώ στους Λονδρέζους…

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X