Στροφή σε Προμηθέα η ΑΕΚ - Έτοιμος ο Ουίλιαμς

Στροφή σε Προμηθέα η ΑΕΚ - Έτοιμος ο Ουίλιαμς
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει κάνει στροφή στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα, στην Πάτρα (30/03, 19:15), με τον Ηλία Καντζούρη να βλέπει τον Κένι Ουίλιαμς να προπονείται κανονικά

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ, σε αυτή τη φάση της σεζόν, είναι αρκετά πιεσμένο και περιλαμβάνει παιχνίδια υψηλής επικινδυνότητας, αλλά και απαιτήσεων. Τις επόμενες 6 μέρες οι παίκτες του Ηλία Καντζούρη να κάνουν 3 ταξίδια, δίνοντας ισάριθμα πολύ δύσκολα παιχνίδια.

Από την Δευτέρα οι «κιτρινόμαυροι» έχουν μπει σε ρυθμό προπονήσεων, με τον Κένι Ουίλιαμς να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και να υπολογίζεται για το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου. Στην Ένωση άλλωστε αναγνωρίζουν πως μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα υπάρχουν διαδοχικά παιχνίδια, όμως την ίδια στιγμή δεν υπάρχει και η δυνατότητα για rotation, καθώς κάθε αγώνας έχει τη δική του βαρύτητα για την πορεία της ομάδας.

Την Τετάρτη (29/03) οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν για μία ακόμα ημέρα στο κλειστό των Λιοσίων και κατόπιν η αποστολή θα αναχωρήσει για την Πάτρα ενόψει της αναμέτρησης με τον Προμηθέα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X