Άρης: Ενημερώθηκε για τη συνάντηση των «6» ο Καρυπίδης, πώς αντέδρασε στα όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος

Άρης: Ενημερώθηκε για τη συνάντηση των «6» ο Καρυπίδης, πώς αντέδρασε στα όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος
Photo Credits: INTIME

Ενημερώθηκε για τη συνάντηση των «6» ο Καρυπίδης, πώς αντέδρασε στα όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Αθήνα επέστρεψε ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης και είχε συνάντηση με τον Τάκη Μπιλίρη προκειμένου να ενημερωθεί για όσα έγιναν στη συνάντηση των έξι με τους Μπένετ και Μπαλτάκο.

Ο ισχυρός άνδρας της Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ παραμένει πιστός στις θέσεις του για παραίτηση των Μπαλτάκου και Μπένετ σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να βρουν elite διαιτητές για τα παιχνίδια των πλέι οφ.

Παράλληλα, ο κ. Καρυπίδης σχολίασε τη νέα Πειθαρχική δίωξη που του επεβλήθη λέγοντας: «Φαίνεται πως ο κ. Μαργαρίτης ακούει μόνο τι λέω εγώ, για τους άλλους κωφεύει».

Επιπροσθέτως και σε ότι αφορά την ατάκα του Αχιλλέα Μπέου περί… φιλικών παιχνιδιών με τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Μιλάει ο Μπέος για φιλικές σχέσεις και παιχνίδια; Ο τελευταίος που δικαιούται να μιλάει είναι αυτός. Ας μας πει από ποιον έχασε ο Ολυμπιακός πέρυσι και φέτος. Και μιλάει αυτός που κάθε χρόνο αλλάζει τους φίλους του όπως τον βολεύει κατά το δοκούν».

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί και σχολίασε και τη σημερινή ατάκα του ιδιοκτήτη του Βόλου. «Ποια ηνία να αναλάβει και ποιος; Αυτός που πριν λίγα χρόνια καταδικάστηκε για στημένα παιχνίδια; Γελάμε …», κατέληξε.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X