Stoiximan Super League: Οι αποδόσεις για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Stoiximan Super League: Οι αποδόσεις για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Οι τιμές για το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK προέρχεται από δύο άσχημα αποτελέσματα στη Νέα Φιλαδέλφεια με Ολυμπιακό (1-3) και Παναθηναϊκό (0-0) με αποτέλεσμα να θέλει στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ να επανέλθει στις επιτυχίες.

Η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της Stoiximan Super League, εφόσον αυτός γκελάρει με τον Βόλο στη Λεωφόρο με το διπλό να έχει απόδοση 2.92 στην Stoiximan.

Η ΑΕΚ συνηθίζει να πιέζει τους αντιπάλους από νωρίς επομένως το ενδεχόμενο να προηγείται πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, έχει απόδοση 3.65 στην Stoiximan.

Τα ματς τόσο της ΑΕΚ όσο και του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα έχουν αρκετά γκολ, επομένως το ενδεχόμενο να μπουν τουλάχιστον τρία γκολ έχει απόδοση 2.55 στην Stoiximan.

Και οι δυο ομάδες έχουν πολύ καλές επιθετικές μονάδες, επομένως το ενδεχόμενο να πετύχουν γκολ και οι δυο έχει απόδοση 2.07 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X