Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Μπαλτάκος ενημέρωσε τη FIFA - H παγκόσμια ομοσπονδία αναλαμβάνει δράση με δύο πρόσωπα

Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Μπαλτάκος ενημέρωσε τη FIFA - H παγκόσμια ομοσπονδία αναλαμβάνει δράση με δύο πρόσωπα
Photo Credits: INTIME

Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο να ενημερώνει τη FIFA για όσα έγιναν στη σύσκεψη των «6»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο να ενημερώνει τη FIFA για όσα έγιναν στη σύσκεψη των «6» και την παγκόσμια ομοσπονδία να αναλαμβάνει δράση.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στη εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Τάκης Μπαλτάκος, που βρίσκεται στη Γενεύη, ενημέρωσε για όσα θλιβερά συνέβησαν στη σύσκεψη κορυφής στην ΕΠΟ, με τους υπερεθνικούς να μην… εκπλήσσονται και τη FIFA να αναλαμβάνει ήδη δράση!

Ανατέθηκε, λοιπόν, στον επικεφαλής των δικαστικών θεμάτων, Miguel Lietard Fernandez-Palacios, και στον προϊστάμενο της νομικής υπηρεσίας, Emilio Garcia Silvero, να ασχοληθούν με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Aμφότεροι θα αναφέρονται απευθείας στον Τζιάνι Ινφαντίνο, ενώ στην αυριανή (29/03) τους σύσκεψη θα μετάσχει και τρίτο πρόσωπο, που γνωρίζει άριστα την ελληνική πραγματικότητα.

Όπως προαναφέραμε, πάντως, οι υπερεθνικοί δεν εξεπλάγησαν από την ενημέρωση Μπαλτάκου. Μάλλον, μας έχουν συνηθίσει.

Με πληροφορίες από το sportfm.gr

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X