Γκέλα (1-1) για την Εθνική Ελπίδων κόντρα στη Λευκορωσία - Αγωνίστηκε βασικός ο Κοσίδης

Γκέλα (1-1) για την Εθνική Ελπίδων κόντρα στη Λευκορωσία - Αγωνίστηκε βασικός ο Κοσίδης
Photo Credits: INTIME

Δεν τα κατάφερε η Εθνική Ελπίδων κόντρα στη Λευκορωσία, με το ματς να λήγει ισόπαλο με σκορ 1-1

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με γκέλα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2025 η Ελλάδα Κ-21, καθώς ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την αντίστοιχη της Λευκορωσίας, στην πρεμιέρα της στον 7ο όμιλο.

Η Εθνική Ελπίδων υποδέχτηκε στη Λεωφόρο την ομάδα της Λευκορωσίας και ευτύχησε να πάρει νωρίς το προβάδισμα, με τον Χρήστο Τζόλη να κάνει το 1-0 στο 11ο λεπτό. Ωστόσο, από εκεί και πέρα η ομάδα του Γιώργου Σίμου δεν κατάφερε διαχειριστεί το υπέρ της προβάδισμα και με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου (53′), οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Κασαράμπ, σκορ που έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

ΕΛΛΑΔΑ: Τζολάκης, Τουρκοχωρίτης (56′ Ζουγκλής), Παναγιώτου, Χρυσόπουλος, Κίτσος, Κουρφαλίδης, Μεταξάς, Σουρλής (80′ Λιάτσος), Κρυπαράκος (56′ Κατσουλίδης), Τζόλης, Κοσίδης (56′ Νιάρχος).

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Κοζάκεβιτς, Καλίνιν, Γιακούσεβιτς, Κασαράμπ, Σκίμπσκι, Ντουσέφσκι, Ζίνοβιτς, Ντεμτσένκο (52′ Κοβαλέβιτς), Ριλάχ, Καρπίτσκι (64′ Ρόβντο), Μπαρτκούσκι (64′ Λατίκοβ).

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X