Οτσάλ: «Είμαστε έτοιμοι για ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι»

Εικόνες από το Μαρκόπουλο - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το «διπλό» στο Μαρκόπουλο,  η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ επιστρέφει στην… έδρα της, καθώς υποδέχεται την Τετάρτη (29/03, 17:30) τον Άρη, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Volley League.

Οι «κιτρινόμαυρες» στην προτελευταία «στροφή» της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, θέλουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να τα δώσουν όλα για την 1η θέση, την τελευταία αγωνιστική στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Σε αυτήν την κρίσιμη «μάχη» αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» ο φίλαθλος κόσμος της ΑΕΚ. Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να παραβρεθούν στο γήπεδο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση σε live streaming από το AEK A.C. TV.

Ο Γιουνούς Οτσάλ έχει στη διάθεσή του όλες τις αθλήτριές του.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιουνούς Οτσάλ δήλωσε στο aek.gr: «Αύριο θα παίξουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε δουλέψει καλά όλη τη βδομάδα. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Θα συναντήσουμε, επίσης, ξανά τους φιλάθλους μας, μετά από μερικές εβδομάδες. Και είμαστε ενθουσιασμένοι γι’ αυτό. Τους περιμένουμε όλους στο Απόστολος Κόντος».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X