Κωνσταντινίδου: «Εχουμε ξεχάσει το Κύπελλο, πάμε για το πρωτάθλημα»

Εικόνες από το Μαρκόπουλο - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η πασαδόρος της ΑΕΚ μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου τονίζοντας πως η προσοχή όλων πλέον βρίσκεται στο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πασαδόρος της ΑΕΚ, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου μίλησε για το ιστορικό επίτευγμα της ομάδας με την κατάκτηση του Κυπέλλου, την στήριξη του κόσμου αλλά και τον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος.

Περιγράφοντας στο sport-fm.gr αρχικά τις ονειρικές στιγμές που έζησε και ζει τις τελευταίες εβδομάδες: «Ζω τις καλύτερες εβδομάδες της αθλητικής μου καριέρας. Η ΑΕΚ δεν έχει υπάρξει στο Final -4 από το 2019, όποτε είμαι πολύ χαρούμενη που έχω έρθει σ’ ένα μεγάλο σωματείο και έχω συμβάλλει στο να φτάσουμε την ομάδα να είναι Κυπελλούχος».

Για το αν υπάρχει συνταγή της επιτυχίας: «Θα πω πως μόνο η δουλειά και η πίστη είναι αυτά που μας βοήθησαν στην επιτυχία μας. Η δουλειά μας είναι αυτή που φαίνεται στο γήπεδο».

Η 26χρονη αθλήτρια αναφέρθηκε με μεγάλο ενθουσιασμό και στην υποδοχή που επιφύλαξε ο κόσμος στη Νέα Φιλαδέλφεια:  «Μετά την Άρτα ήρθαν οι γονείς μου και δε γύρισα στο σπίτι, επειδή ήθελα να ζήσω τις στιγμές αυτές. Ο κόσμος είναι μαζί μας από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα. Πραγματικά είναι ο έβδομος παίκτης».

Όσο για τις γυναίκες οπαδούς και πόσο θα της άρεσε να βλέπει όλο και περισσότερες στις κερκίδες, καθώς όπως μας είπε είναι πολύ υποστηρικτικές: «Στο γήπεδο έχω παρατηρήσει συγκεκριμένες γυναίκες φιλάθλους που έρχονται σε κάθε αγώνα και είναι πολύ όμορφη εικόνα».

Όταν αναγκάστηκε, την εποχή του covid, λόγω διακοπής του Πρωταθλήματος στην Ελλάδα, να πάει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Ισραήλ, οι συνθήκες που συνάντησε εκεί όσο αφορά το επίπεδο του Πρωταθλητισμού στο βόλεϊ, διέφεραν από αυτές της Ελλάδας: «Συγκρίνοντας την εμπειρία μου ως αθλήτρια βόλεϊ εκεί θεωρώ ότι στην Ελλάδα οι ομάδες που έχουν πρωταρχικό ρόλο στο Πρωτάθλημα είναι περισσότερο επαγγελματικές σε σχέση με αυτές του εξωτερικού».

Η επιθυμία της Λαμπρινής είναι να ζήσει πολλά ακόμα στο βόλεϊ. Μέχρι τώρα όμως η καλύτερη στιγμή της καριέρας της είναι η νίκη αυτή και νιώθει πολύ τυχερή και χαρούμενη που φέτος έζησε αυτή την καταξίωση: «Πέρυσι φτάσαμε με τη Σαντορίνη στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό. Φτάσαμε ημιτελικό, παίξαμε με τον Παναθηναϊκό και χάσαμε, οπότε ήταν μια γλυκόπικρη ήττα. Χαίρομαι πάρα πολύ φέτος που ζω όλο αυτό. Θεωρώ ως Λαμπρινή στα 26 χρόνια μου ότι αυτή είναι η κορυφαία στιγμή που έχω ζήσει μέχρι τώρα».

Το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα ήταν οι βασικοί στόχοι της ομάδας. Ο πρώτος επετεύχθη. Ο δεύτερος όμως εκκρεμεί. Όπως λέει η Λαμπρινή, ο δρόμος είναι μακρύς: «Το Κύπελλο το έχουμε ξεχάσει ήδη και συνεχίζουμε να δουλεύουμε ασταμάτητα. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα. Το Πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει για να περάσουμε στα Play Off. Ο βασικός μας στόχος είναι να φτάσουμε στην κορυφή, δηλαδή να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα!»

Όσο αφορά τον κόσμο της ΑΕΚ; Η Λαμπρινή στέλνει το δικό της μήνυμα φανερά ενθουσιασμένη: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που έρχονται μας παρακολουθούν και μας στηρίζουν. Θέλουμε να συνεχίσουμε να τους ανταμείβουμε με τίτλους. Τους θέλουμε δίπλα μας να μας ακολουθούν πιστά!»

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X