Τότεναμ: «Νυστέρι» για Έμερσον Ρόαγιαλ

Τότεναμ: «Νυστέρι» για Έμερσον Ρόαγιαλ
Photo Credits: INTIME

Σε επέμβαση θα υποβληθεί ο αμυντικός της Τότεναμ, Έμερσον Ρόαγιαλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έμερσον Ρόαγιαλ θα υποβληθεί σε επέμβαση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός που υπέστη στο γόνατο σε αγώνα της εθνικής Βραζιλίας, όπως ανακοίνωσε σήμερα (28/3) η Τότεναμ.

Ο 24χρονος αμυντικός τραυματίστηκε στις καθυστερήσεις της φιλικής αναμέτρησης του Σαββάτου με το Μαρόκο στην Ταγγέρη. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Έμερσον Ρόαγιαλ τραυματίστηκε στο μηνίσκο του αριστερού γονάτου ενώ βρισκόταν σε διεθνείς υποχρεώσεις με τη Βραζιλία την περασμένη εβδομάδα» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και συμπληρώνει: «Ο αμυντικός θα υποβληθεί σε επέμβαση, προτού αρχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασής του με το ιατρικό επιτελείο μας».

Οι «πετεινοί», οι οποίοι αναζητούν τον διάδοχο του Αντόνιο Κόντε στην τεχνική ηγεσία, δίνουν «μάχη» για την έξοδο στο νέο Champions League, καθώς βρίσκονται στην τέταρτη θέση της κατάταξης στην Premier League με 49 βαθμούς, δύο περισσότερους από τη Νιούκαστλ που έχει δύο αγώνες λιγότερους. Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, η Τότεναμ αντιμετωπίζει την προσεχή Δευτέρα (3/4) την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X