Ο Μπαλτάκος ενημέρωσε FIFA και UEFA για τις συμπεριφορές Μαρινάκη και Καραπαπά - Έτοιμη η ΕΠΟ και για άλλες ενέργειες!

Ο Μπαλτάκος ενημέρωσε FIFA και UEFA για τις συμπεριφορές Μαρινάκη και Καραπαπά - Έτοιμη η ΕΠΟ και για άλλες ενέργειες!
Photo Credits: INTIME

«Τρέχουν» οι εξελίξεις από μεριάς ΕΠΟ με τις επαφές του προέδρου της Τάκη Μπαλτάκου σε σχέση με τα όσα συνέβησαν με Μαρινάκη και Καραπαπά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με πηγές κοντά στην ΕΠΟ ο Μπαλτάκος ήδη έχει ενημερώσει τις δύο διεθνείς Ομοσπονδίες για τα όσα έγιναν με εκείνον και τους Μαρινάκη – Καραπαπά σε σχέση με τις συμπεριφορές που εντόπισαν από την ΕΠΟ. Επίσης είναι ανοιχτό να προβεί και σε καταγγελία σε FIFA / UEFA αλλά και να αποτανθεί σχετικά στην αθλητική δικαιοσύνη.

Να συμβούν δηλαδή και τα δύο αυτά. Και από εκεί και πέρα θα μένει να φανεί η όποια συνέχεια. Με αυτόν τον τρόπο δηλαδή η ΕΠΟ απαντά θεσμικά στα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας στη συνάντηση των ομάδων των play-offs με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας και κυρίως με την ΚΕΔ και τον αρχιδιαιτητή Μπένετ.

Στα άλλα θέματα ο πρόεδρος της ΕΠΟ έχει δρομολογήσει τις επαφές του με την UEFA και για άλλα ζητήματα. Ακόμα και για το θέμα των elite διαιτητών.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X