Η σκανδαλάρα που αποκάλυψε ο Μπένετ, πρέπει να διαλευκανθεί πλήρως

Εικόνες από τη συνάντηση Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου και Σαββίδη με τον Μπένετ

Ο Ενωσίτης γράφει την ανάγκη να μην περάσει στα ψιλά, η σκανδάλαρα που αποκάλυψε ο Στιβ Μπένετ σχετικά με τον elite διαιτητή που αυτοπροτάθηκε για το ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την χθεσινή συνάντηση στην ΕΠΟ και μετά έχουν ακουστεί πράγματα και θαύματα. Και έχει γίνει τεράστια προσπάθεια να αναδειχθεί το επικοινωνιακό σόου από την πλευρά του ΟΣΦΠ και να είναι αυτό που θα μείνει στο προσκήνιο. Παρόλα αυτά, ίσως το πιο σημαντικό απ’ όλα όσα έγιναν χθες, ήταν το σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων που αποκάλυψε ο Στιβ Μπένετ, σχετικά με τον elite διαιτητή που αυτοπροτάθηκε για το ματς Ολυμπιακού ΠΑΟΚ. Με τα γνωστά επικοινωνιακά κέντρα να καταβάλουν φιλότιμες προσπάθειες από χθες, να το… θάψουν.

Όμως πρόκειται για ένα σκάνδαλο το οποίο είναι μεγατόνων. Και φυσικά πρέπει να διαλευκανθεί πλήρως. Να μάθουμε τα πάντα για το πως και το ποιός. Ένας κύριος, elite διαιτητής, παίρνει τηλέφωνο τον Έλληνα αρχιδιαιτητή για να αυτοπροταθεί για να διευθύνει ένα υψηλής σημασίας ματς του πρωταθλήματος. Και όταν μάλιστα ενημερώνεται πως ήδη έχει μπει άλλος διαιτητής, ζητάει και να μάθει το όνομα του. Γιατί; Και για λογαριασμό ποιού; Και στο τέλος, τέλος, ποιός είναι αυτός ο διαιτητής που παίζει αυτό το παιχνίδι και τι σχέση έχει με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Που μπλέκεται τώρα το όνομα του αποτυχημένου γητευτή των καμηλών της Αιγύπτου; Μα ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναρωτήθηκε με μια φυσικότητα κατά την διάρκεια της χθεσινής συνάντησης, για το εάν είναι κακό ο Κλάτενμπεργκ να παίρνει τηλέφωνο κάποιους διαιτητές που τους γνωρίζει. Με ποια θεσμική ιδιότητα θα το κάνει αυτό ο Κλάτενμπεργκ, δεν μπήκε στον κόπο να μας το εξηγήσει ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ. Αλλά πλέον συζητάμε για το τι κάνει νιάου, νιάου στα κεραμίδια. Και σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για ένα τεράστιο σκάνδαλο, στο οποίο πρέπει να πέσει άπλετο φως και όχι να μείνει στο σκοτάδι όπως επιδιώκουν κάποιοι.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X