Η ΕΠΟ πάει άμεσα στην UEFA για τις απρέπειες Μαρινάκη-Καραπαπά στη σύσκεψη κορυφής!

Η ΕΠΟ πάει άμεσα στην UEFA για τις απρέπειες Μαρινάκη-Καραπαπά στη σύσκεψη κορυφής!
Photo Credits: INTIME

Ο Τάκης Μπαλτάκος πάει στην UEFA τις απρέπειες του Μαρινάκη και του Καραπαπά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μαζί με τον CEO Ιάκωβο Φιλιππούση, θα ενημερώσουν θεσμικά την UEFA για όσα συνέβησαν στη συνάντηση των ομάδων των πλέι οφ της Super League.

Το enwsi.gr σας είχε ενημερώσει από χθες για την πρόθεση της Ομοσπονδίας να καταγγείλει στις διεθνείς διοργανώσεις τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Κώστα Καραπαπά για όλη τη στάση τους στη χθεσινή συνάντηση των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ, με τους Τάκη Μπαλτάκο και Στιβ Μπένετ, στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή Ιάκωβο Φιλιππούση επρόκειτο να ταξιδέψουν σήμερα στην Ελβετία για να συναντηθούν με την UEFA για διάφορα ζητήματα. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξει και θεσμική ενημέρωση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για όλα όσα συνέβησαν χθες στη συνεδρίαση, με πρωταγωνιστές τον πρόεδρο και τον α’ αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πηγή: Sdna

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X