Ή θα κάνεις το πρόβλημα διεθνές ή θα κάτσεις να τις τρως

Ή θα κάνεις το πρόβλημα διεθνές ή θα κάτσεις να τις τρως
Photo Credits: INTIME

Ο Insider έχει όλο το ρεπορτάζ για όσα συνέβησαν στη σύσκεψη στην ΕΠΟ, αλλά κυρίως όσα πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι υποχρέωση της ΑΕΚ να παλέψει για να μη μείνει στο Γουδί, ό,τι έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Γουδί. Είναι υποχρέωση της, δεν εξαρτάται αποκλειστικά από την ίδια, αλλά πρέπει να πιέσει με κάθε τρόπο για να μη περάσει έτσι κι αυτό. Είναι υποχρέωση της διοίκησης της ΕΠΟ και του προέδρου της, να προχωρήσουν στις επίσημες καταγγελίες με όλα τα στοιχεία σε FIFA-UEFA, αλλά και στην Αγγλική F.A, για όσα έγιναν σε βάρος του Μπένετ και του προέδρου της ΕΠΟ, με πρωταγωνιστή ιδιοκτήτη ομάδας της Premier League.

Το γεγονός πως είναι κάτι που τους έχει θορυβήσει αποδεικνύεται πως έκαναν για λίγο στην άκρη την αλαζονεία και την επίδειξη δύναμης κι έβγαλαν τον Καραπαπά να… απαιτήσει δημόσια να προστεθούν κι άλλα στις καταγγελίες. Ανύπαρκτα και ανυπόστατα. Όπως επίσης αναγκάστηκαν να βγουν και να κάνουν πιο συγκεκριμένα τα πράγματα για το που απευθυνόταν ο πρόεδρος τους όταν έβρισε προσερχόμενος στην αίθουσα που θα γινόταν η σύσκεψη. Πάλι βέβαια κατάπτυστοι είναι με αυτά που λένε, αλλά πίεση αισθάνθηκαν.

Τι σημαίνει αυτό; Πως είναι θεσμική υποχρέωση όσων αυτή την στιγμή εκπροσωπούν επίσημα την ΕΠΟ, να προχωρήσουν άμεσα σε καταγγελίες στις διεθνείς προϊστάμενες αρχές του ποδοσφαίρου. Δεν ξέρουμε τι θα κάνουν αυτές, πόσο μπόσικες είναι ή δεν είναι. Ξέρουμε πως εσύ ως ΕΠΟ έχεις υποχρέωση όλα αυτά να τα φέρεις επίσημα στο τραπέζι με καταγγελίες και με όλα τα στοιχεία που έχεις στην διάθεση σου. Κι έχεις τα πάντα. Και γραπτώς και με οπτικό υλικό.

Οτιδήποτε άλλο, θα είναι ακόμη μια αναίτια υποχώρηση μπροστά στην ακραία προκλητικότητα αυτών που θεωρούν πως είναι σε θέση να κάνουν κουμάντο όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στις ζωές μας τις ίδιες ακόμη. Ειπώθηκε άλλωστε σε μια ακόμη προκλητική έκφραση αλαζονείας. Κοιτάξτε μη σας κάνω πρωθυπουργό τον Αυγενάκη. Δεν ειπώθηκε τυχαία φυσικά. Ακριβώς αυτός ήταν ο στόχος, να νιώσουμε πως είναι σε θέση να επιλέγουν ποιος θα είναι πρωθυπουργός. Τώρα το ποιος θα έπρεπε να είχε ενοχληθεί πρώτος από αυτό και να αντιδράσει δεν χρειάζεται να το πούμε εμείς, είναι φως φανάρι.

Αλλά επειδή αυτός δεν θα το κάνει ποτέ, τουλάχιστον η ΕΠΟ δεν έχει κανένα δικαίωμα να σκεφτεί πολιτικάντικα, να κάνει πίσω και να μην αξιοποιήσει αυτό που μπορεί να είναι ίσως και η τελευταία ευκαιρία να μπει ένας φραγμός στο παραλήρημα. Ξεγυμνώθηκαν, το πήγαν στα άκρα. Αν δεν υπάρξει αντίδραση, το επόμενο βήμα θα είναι σε μια συνεδρίαση της εκτελεστικής να φάει και ξύλο το προεδρείο της ΕΠΟ. Πολύ απλά.

Τώρα παίζονται τα πάντα. Είτε κάνεις το πρόβλημα διεθνές, είτε κάθεσαι και τις τρως.

Ο Insider

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X