Ρονάλντο και Κακά «ψήνουν» Αντσελότι για να αναλάβει την εθνική Βραζιλίας

«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Αντσελότι να αναλάβει τη Βραζιλία»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα ειδικά… μέσα έχει επιστρατεύσει η διοίκηση της εθνικής Βραζιλίας για να πείσουν τον Κάρλο Αντσελότι να πει το πολυπόθητο «ναι» και να αναλάβει την Σελεσάο!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «Athletic», οι άνθρωποι της ομοσπονδίας έχουν δώσει το πράσινο «φως» στους Ρονάλντο και Κακά να προσεγγίσουν τον Ιταλό τεχνικό, με στόχο να προετοιμάσουν ένα ενδεχόμενο deal ενόψει του καλοκαιριού που θα έχει τελειώσει η σεζόν και οι υποχρεώσεις του «Καρλίτο» με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η απόφαση για την εν λόγω… αποστολή δεν είναι άλλη, από την εξαιρετική σχέση που διατηρούν οι θρύλοι της Βραζιλίας με τον Αντσελότι, αφού το «φαινόμενο» ήταν παίκτης του, τη σεζόν 2007-08, όπως και ο Κακά από το 2003 έως το 2009

Άπαντες στην Βραζιλία ευελπιστούν σε μια πιθανή έλευση του Αντσελότι, αφού μην ξεχνάμε ότι το προηγούμενο διάστημα, ο Έντερσον είχε αποκαλύψει ότι η γενικότερη πεποίθηση όλων είναι ότι θα αναλάβει στο τέλος, τον πάγκο της Σελεσάο.

Το συμβόλαιο του 63χρονου με τη «Βασίλισσα» ολοκληρώνεται το 2024 αλλά ακόμα παραμένει αβέβαιο αν θα παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης. Απ’ την πλευρά του, ο Αντσελότι δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια, αλλά όσο η αγωνιστική περίοδος φτάνει προς το τέλος της, τόσο περισσότερες εξελίξεις θα βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας.

Πηγή: Σπορ ΦΜ

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X