Σουηδία: Απίστευτος καυγάς του προπονητή της εθνικής με τηλεσχολιαστές (VIDEO)

Σουηδία: Απίστευτος καυγάς του προπονητή της εθνικής με τηλεσχολιαστές (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτο σκηνικό έγινε μετά τη νίκη της Σουηδίας επί του Αζερμπαϊτζάν με 5-0 για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας, Γιάνε Άντερσον, εμφανίστηκε για δηλώσεις στο πάνελ των σχολιαστών της τηλεόρασης, αλλά ήταν εξ αρχής πολύ επιθετικός και η κουβέντα εξελίχθηκε σε έναν πρωτοφανή τσακωμό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο σχολιαστής ρώτησε τον ομοσπονδιακό προπονητή για τον λίγο χρόνο συμμετοχής του Γέσπερ Κάρλσον στα δύο τελευταία παιχνίδια, κάτι που προκάλεσε την έκρηξη του Γιάνε Άντερσον. «Ποιος δεν θα έπρεπε να παίζει τότε; Ο Ίσακ ή ο Γκιόκερες;», είπε ενοχλημένος, με τον Μπόγιαν Τζόρτζιτς να απαντά: «Δεν είναι κάτι προσωπικό, μια ερώτηση κάνω!». Ο προπονητής τότε απασφάλισε. «Αν ήσουν προπονητής, ας έκανες ό,τι διάολο σου άρεσε. Δεν αντέχω άλλο αυτή τη γκρίνια! Μόλις κερδίσαμε 5-0 και κλαίγεστε!», είπε κουνώντας απορριπτικά το χέρι του. «Γιατί μου κουνάτε έτσι τα χέρια σας; Έκανα μια ερώτηση!», ανέφερε ο Μπόγιαν Τζόρτζιτς.

«Δεν είμαι εδώ για να ακούω όλες αυτές τις βλακείες. Δεν έχω διάθεση να σας μιλήσω. Κάθομαι εδώ μετά από ένα 5-0 και πρέπει να σας δώσω εξηγήσεις;», απάντησε ο προπονητής. «Δεν είστε υποχρεωμένος, αλλά εκπροσωπείτε 10 εκατομμύρια ανθρώπους», συνέχισε ο σχολιαστής. «Ποιον αντιπροσωπεύεις εσύ;», ρώτησε ο Γιάνε Άντερσον, κάτι που ο Μπόγιαν Τζόρτζιτς εξέλαβε ως αιχμή για την σερβική καταγωγή του. «Τη Σουηδία! Τι, υπαινίσσεστε, ότι έπρεπε να εκπροσωπώ άλλη χώρα; Τη Σερβία ίσως; Γιατί είστε τόσο επιθετικός; Είναι ντροπή! Κρίμα, για έναν προπονητή εθνικής ομάδας», απάντησε. Ο τελευταίος λόγος ανήκε στον προπονητή. «Αν ερχόμουν εδώ μετά από μια ήττα με 3-0, να το καταλάβω. Αλλά να έρχομαι εδώ μετά από ένα 5-0 και να πρέπει να αμυνθώ απέναντί σας; Αντίο σας!», είπε και αποχώρησε.

Το θέμα έγινε viral στον σουηδικό Τύπο, με το κανάλι και τον σχολιαστή να απαιτούν δημόσια συγνώμη από τον προπονητή για την συμπεριφορά του και να καλούν την ποδοσφαιρική ομοσπονδία να πάρει θέση.

Swedish NT manager Janne Svensson studio post-match interview (ENG SUB)
by u/SowerPlave in soccer

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X