ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα παρακολουθεί Μαρτίνεζ

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα παρακολουθεί Μαρτίνεζ

Για τον Έκτορ Νταβίντ Μαρτίνεζ της Ρίβερ Πλέιτ ενδιαφέρεται η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Έκτορ Νταβίντ Μαρτίνεζ της Ρίβερ Πλέιτ.

Ο 25χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ απασχόλησε την Ένωση και τον Ιανουάριο, όπου έκανε μια πρώτη κρούση στην ομάδα της Αργεντινής.

Τότε η Ρίβερ φάνηκε θετική στην παραχώρηση του Μαρτίνεζ, είτε με δανεισμό και οψιόν, είτε με μεταγραφή. Αν και τότε η ΑΕΚ δεν έκανε κίνηση, συνέχισε να τον παρακολουθεί και, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», ο Ματίας Αλμέιδα έχει αφιερώσει αρκετές ώρες με τους συνεργάτες του για να μελετήσει τον παίκτη.

Ο μάνατζερ του 25χρονου αμυντικού, Ρενάτο Κορσί, δήλωσε πως είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, ενώ η Ρίβερ είναι ανοιχτή στην παραχώρησή του με μεταγραφή, όχι όμως στον δανεισμό του.

«Η αλήθεια ειναι πως δεν έχουμε λάβει ακόμα κάποια πρόταση από την ΑΕΚ. Η Ρίβερ είναι ανοιχτή στην παραχώρησή του, αλλά όχι στον δανεισμό του. Ο Νταβίντ Μαρτίνεζ θα ενδιαφερόταν να αφήσει την Αργεντινή για την Ελλάδα και την ΑΕΚ. Μένει να δούμε αν η ΑΕΚ θα καταθέσει πρόταση…», σημείωσε ο Κορσί.

Εάν τελικά η Ένωση κάνει την κίνησή της, ενεργό ρόλο στις συζητήσεις θα έχει και ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος διατηρεί καλές σχέσεις με τη Ρίβερ Πλέιτ, στην οποία διετέλεσε παίκτης και προπονητής.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X