ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα παρακολουθεί Μαρτίνεζ

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα παρακολουθεί Μαρτίνεζ

Για τον Έκτορ Νταβίντ Μαρτίνεζ της Ρίβερ Πλέιτ ενδιαφέρεται η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Έκτορ Νταβίντ Μαρτίνεζ της Ρίβερ Πλέιτ.

Ο 25χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ απασχόλησε την Ένωση και τον Ιανουάριο, όπου έκανε μια πρώτη κρούση στην ομάδα της Αργεντινής.

Τότε η Ρίβερ φάνηκε θετική στην παραχώρηση του Μαρτίνεζ, είτε με δανεισμό και οψιόν, είτε με μεταγραφή. Αν και τότε η ΑΕΚ δεν έκανε κίνηση, συνέχισε να τον παρακολουθεί και, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», ο Ματίας Αλμέιδα έχει αφιερώσει αρκετές ώρες με τους συνεργάτες του για να μελετήσει τον παίκτη.

Ο μάνατζερ του 25χρονου αμυντικού, Ρενάτο Κορσί, δήλωσε πως είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, ενώ η Ρίβερ είναι ανοιχτή στην παραχώρησή του με μεταγραφή, όχι όμως στον δανεισμό του.

«Η αλήθεια ειναι πως δεν έχουμε λάβει ακόμα κάποια πρόταση από την ΑΕΚ. Η Ρίβερ είναι ανοιχτή στην παραχώρησή του, αλλά όχι στον δανεισμό του. Ο Νταβίντ Μαρτίνεζ θα ενδιαφερόταν να αφήσει την Αργεντινή για την Ελλάδα και την ΑΕΚ. Μένει να δούμε αν η ΑΕΚ θα καταθέσει πρόταση…», σημείωσε ο Κορσί.

Εάν τελικά η Ένωση κάνει την κίνησή της, ενεργό ρόλο στις συζητήσεις θα έχει και ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος διατηρεί καλές σχέσεις με τη Ρίβερ Πλέιτ, στην οποία διετέλεσε παίκτης και προπονητής.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X