Ισχυρισμοί ότι ο εκπρόσωπος του Άρη τράβηξε το βίντεο με τον Καραπαπά – Ετοιμάζεται καταγγελία εις βάρος του

Ισχυρισμοί ότι ο εκπρόσωπος του Άρη τράβηξε το βίντεο με τον Καραπαπά – Ετοιμάζεται καταγγελία εις βάρος του
Photo Credits: INTIME

Καταγγελία για τον εκπρόσωπο του Άρη, Τάκη Μπιλίρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μια νοσηρή πληροφορία διαδέχεται την άλλη. Το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και κάνει τον γύρο της Ελλάδας πλέον με τον Κώστα Καραπαπά σε ρόλο κοινού χούλιγκαν και σεξιστή να πετάει φούστα στον πρόεδρο της ΕΠΟ, ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά αλήτικων ενεργειών που παραπέμπουν σε Φαρ Ουέστ κι όχι σε ένα σπορ που λατρεύεται από εκατομμύρια κόσμο.

Τίποτα δεν είναι τόσο κακό όμως που δε μπορεί να γίνει χειρότερο. Όσοι είδαν το βίντεο και ήταν μέσα στην αίθουσα, καταγγέλουν ότι είδαν να σηκώνει το κινητό του και να καταγράφει την κίνηση του Καραπαπά ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, Τάκης Μπιλίρης! Πώς γνώριζε τι θα επακολουθήσει και για ποιο λόγο προέβη στη διαρροή του συγκεκριμένου βίντεο; Μόνο ο ίδιος γνωρίζει.

Η κίνηση άλλωστε επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον Καραπαπά αμέσως προς τα media σε μια κίνηση επίδειξης, οπότε και η κατοχή ενός τέτοιου βίντεο δεν αποκλείεται να εντάσσεται στο ίδιο πλαίσιο.

Αργά το βράδυ στο Γουδή όπου στεγάζεται η ΕΠΟ υπήρξαν έντονες σκέψεις να κατατεθεί αύριο το βιντεοληπτικό υλικό στον Δικηγορικό Σύλλογο προκειμένου να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο… οπερατέρ που τυγχάνει να είναι και νομικός.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο ζει στιγμές ζούγκλας που δυστυχώς τα ελληνικά media αρνούνται να καταγράφουν και η ελληνική Πολιτεία αρνείται να παρέμβει…

Πηγή: Sdna.gr

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X