Πολλά νεύρα για το νέο αποτυχημένο πραξικόπημα!

Πολλά νεύρα για το νέο αποτυχημένο πραξικόπημα!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης σχολιάζει όλα όσα κυκλοφόρησαν και έγιναν στην περιβόητη σύσκεψη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη σύσκεψη της Δευτέρας δεν περίμενα να βγει άκρη. Όλα όσα έγιναν ήταν απολύτως αναμενόμενα. Ήταν ξεκάθαρο πως μία πλευρά θα πήγαινε να κάνει μπούλινγκ, όσο της περνούσε δηλαδή και από την άλλη αναμενόταν να ξεκαθαρίσει η κατάσταση αν οι υπόλοιποι θα επέτρεπαν να επιστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην εποχή της Χούντας.

Αυτό που επιβεβαιώνεται ότι συνέβη (από όποια «πλευρά» και αν το διαβάσετε), είναι ότι όλοι κατάλαβαν επιτέλους (ακόμα και κάποιοι αμετανόητοι Ρανταπλάν) ποιος πάει με νταηλίκι να επιβάλλει τα θέλω του με κάθε τρόπο και ποιος κρύβεται πίσω από διάφορες «περίεργες» περιπτώσεις διαιτητών. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με μία λογική σειρά για να μη χαθούμε.

Ο Ολυμπιακός πήγε στη σύσκεψη με τους Μαρινάκη και Καραπαπά. Ο πρώτος εξύβρισε τους ανθρώπους της ΑΕΚ και κάποιους δημοσιογράφους με χυδαίο τρόπο, επειδή απλά δεν του είναι αρεστοί (δεν μου προκάλεσε καμία έκπληξη). Στη συνέχεια εξύβρισε τον Μπένετ, εξύβρισε τον Μπαλτάκο, υπερασπίστηκε τον Κλάτενμπεργκ, αλλά και τον πιο υποτακτικό Υφυπουργό Αθλητισμού. Αποχώρησε εκνευρισμένος «κράζοντας» την ΕΠΟ. Υπενθυμίζω ότι όλη αυτή την τακτική του μπούλινγκ την εφαρμόζει ο Ολυμπιακός από τον πρώτο γύρο με αποτέλεσμα ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια του να έχουμε δει όργια! Ο δεύτερος πριν αποχωρήσει προχώρησε σε μία ενέργεια που επιβεβαιώνει ότι στο μυαλό του το αντριλίκι μετριέται με κωμικοτραγικές χειρονομίες…

Ο Παναθηναϊκός πήγε με τους Αλαφούζο και Μπουτσικάρη. Από όσα βγήκαν από πλευράς Παναθηναϊκού, ο πρώτος παραδέχθηκε μετά τις επαφές που έκανε με την UEFA ότι από την ΕΠΟ δεν έλεγαν ψέματα όταν υποστήριζαν ότι δεν έρχονται elite διαιτητές. Έκανε όμως μία μεγαλοπρεπέστατη κωλοτούμπα. Τώρα -σύμφωνα με τα ρεπορτάζ- δέχεται και Έλληνες διαιτητές! Με προϋποθέσεις θα μου πει κάποιος αλλά τους δέχεται. Πριν το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ θυμάστε τι έλεγε με επίσημη ανακοίνωσή του το τριφύλλι: «Επιλογές, όπως αυτή του ορισμού Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, δίνουν τροφή στην καχυποψία και στην παθογένεια». ΟΥΠΣ! Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να μας εξηγήσει γιατί έκανε κωλοτούμπα…

Ο Πάοκ πήγε με τον Γκαγκάτση και σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει τον Σαββίδη μέσω Skype. Με εξαίρεση το θέμα του διαιτητή που όπως αποκάλυψε ο Μπένετ αυτοπροτάθηκε να διαιτητεύσει το Ολυμπιακός – Πάοκ και έρχεται και «κολλάει» με τις περίεργες δημόσιες δηλώσεις του Καραπαπά για… εξεύρεση elite διαιτητών που θέλουν να έρθουν να σφυρίξουν στην Ελλάδα, άλλη ουσιαστική παρέμβαση δεν έκαναν οι Θεσσαλονικείς. Στήριξαν την ΕΠΟ, την ΚΕΔ και τον Μπένετ, διότι πολύ απλά γνωρίζουν πως σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα βγάλουν μόνοι τους τα μάτια τους και θα επιτρέψουν στον Ολυμπιακό να κάνει ότι γουστάρει. Φυσικά και πρέπει να διερευνηθεί η υπόθεση του «εθελοντή»,να βρεθεί και να τιμωρηθεί από την UEFA και την ΚΕΔ της χώρας του. Η ΑΕΚ άλλωστε συνυπέγραψε σε αυτό!

Για τον Άρη και τον Βόλο να με συγχωρέσετε δεν πρόκειται να γράψω. Ο πρώτος ήταν εκεί και είπε μία ατάκα απλά για να την πει (όπως πρέπει να κάνουν οι… φίλοι) και ο δεύτερος έδωσε ένα ακόμα σόου και έφυγε, χωρίς να προσφέρει απολύτως τίποτα. Ήταν ο ενδεδειγμένος τρόπος για να μη φανεί ότι διαλέγει «στρατόπεδο» τώρα που τα πράγματα… ζορίζουν.

Ο Μελισσανίδης ήταν ο μόνος που τα έβαλε με τον Μαρινάκη και όχι μόνο

Σε όλο αυτό το σκηνικό που διαδραματίστηκε στην ΕΠΟ, ο μοναδικός ο οποίος άνοιξε διάλογο και ήταν απόλυτα ξεκάθαρος σε αυτά που έλεγε ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ούτε ο Αλαφούζος το έκανε, ούτε ο Σαββίδης. Διαβάστε όποιο ρεπορτάζ θέλετε, όποιου «χρώματος». Ο «Τίγρης» ήρθε σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Μαρινάκη, αυτός εξαπέλυσε επίθεση στον Αυγενάκη και στον Κλάτενμπεργκ, αυτός μίλησε για την εποχή των Σαρρήδων και των Γκιρτζίκηδων και στο τέλος είπε πράγματα που τα κατάλαβαν και οι… πέτρες, διότι πλέον όλοι γνωρίζουν πως λειτουργούσε το σύστημα. Δεν έδωσε κανένα δικαίωμα. Δεν εξύβρισε κάποιον εργαζόμενο, ή κάποιον συνεργάτη, ούτε καν τους «αντιπάλους» του. Πήγε χωρίς να κάνει δηλώσεις και αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις. Ό,τι είχε να πει το είπε στο τραπέζι και τέλος. Άλλωστε δεν τον ενδιαφέρει να κερδίσει εντυπώσεις. Η ουσία είναι αυτή που μετράει. Και σε αυτή είναι ξεκάθαρα ο νικητής της ημέρας.

Η ουσία της υπόθεσης

Για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Ο Ολυμπιακός γουστάρει -και το έχει αποδείξει αυτό- το 100-0. Δε θέλει να έχει απλά λόγο, θέλει να επηρεάζει πρόσωπα και καταστάσεις, πάντα για το συμφέρον του. Και όσο αυτό δεν του επιτρέπει ο Μελισσανίδης φωνάζει και «χτυπιέται». Άλλωστε με την ΑΕΚ και τον «Τίγρη» τα έχουν στο λιμάνι. Όλες οι ύβρεις και οι δήθεν καταγγελίες των «ερυθρολεύκων» έναν στόχο είχαν. Αυτόν που θεωρούν τον πραγματικό τους αντίπαλο!

Με ποιους άλλους τα έβαλε ο Μαρινάκης; Πλην του Μπαλτάκου τον οποίο έβριζε γιατί δεν επιβεβαίωσε το ψέμα του και τον Μπένετ δεν ασχολήθηκε ούτε με τον πρωτοπόρο, ούτε με τον τέταρτο… Τυχαίο θα είναι…

Θέλετε να θυμηθούμε τι επιδίωκε ο Ολυμπιακός πριν τη σύσκεψη στην επιστολή με τις θέσεις που δημοσιοποίησε; Αυτά που φωνάζει εδώ και καιρό. Να αλλάξει η διοίκηση της ΕΠΟ και δη ο Μπαλτάκος, να έρθει και καλά ΠΔΕ, να παραιτηθεί ο Μπένετ για να επιστρέψει ο Κλάτενμπεργκ, να έχει λόγο και ο Αυγενάκης ο οποίος μπορεί να… «φάει» τον Μητσοτάκη και να γίνει… Πρωθυπουργός και να φτιάξει ο ίδιος την επαγγελματική διαιτησία!

Για τη διαιτησία πρέπει να υπογραμμίσουμε ένα ακόμα θέμα που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.Αυτό που λέει για τους elite διαιτητές: «Μέχρι την περασμένη εβδομάδα επικοινωνήσαμε και με τις UEFA/FIFA και με μεγάλες Ομοσπονδίες της Ευρώπης και μας διαβεβαίωσαν ότι ποτέ ο κ. Μπένετ δεν προσπάθησε να φέρει ελίτ ή τοπ διαιτητές από αυτές τις Ομοσπονδίες».

Σε αυτό το κομμάτι, αποδείχθηκε το νέο ψέμα του, γιατί εκτός από τον Μπαλτάκο και τον Μπένετ, το επιβεβαίωσε και ο Αλαφούζος! «Πήγα στην UEFA και πράγματι έχουμε πάρει την ενημέρωση ότι δεν γίνεται να έρθουν elite διαιτητές»…

Τι από όλα αυτά πέτυχε ο Μαρινάκης χθες; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ! Για αυτό και τα πάρα πολλά νεύρα στο τέλος… Πραξικόπημα ήταν και ΑΠΕΤΥΧΕ! ΞΑΝΑ!

ΥΓ: Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί το video με τη «μαγκιά» του Καραπαπά! Όσο ανέχεται το ελληνικό ποδόσφαιρο τέτοιες συμπεριφορές, δεν υπάρχει καμία σωτηρία!

 

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X