Ο Μαρινάκης πέταξε τετράδιο στον Μπαλτάκο φωνάζοντάς του «Φτου σου ρε αλήτη»!

Εικόνες από τη συνάντηση Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου και Σαββίδη με τον Μπένετ
Photo Credits: INTIME

Μάρτυρες ενός… σπάνιου περιστατικού ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Τάκη Μπαλτάκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η συνάντηση των «6» με τους Μπένετ και Μπαλτάκο το μεσημέρι της Δευτέρας (27/3) ήταν άκρως επεισοδιακή, με πάρα πολλά περιστατικά να… γράφουν ιστορία.

Ένα εξ αυτών ήταν ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Τάκη Μπαλτάκο, στο οποίο οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα.

Τι ακριβώς συνέβη;

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είχε έναν πολύ έντονο διάλογο με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Οι δύο άνδρες διαφωνούσαν για τις απειλές που δέχεται ο δεύτερος και σε κάποια φάση της ηλεκτρισμένης συζήτησής τους ο Μαρινάκης είπε στον Μπαλτάκο πως λέει αηδίες.

«Εσύ λες αηδίες!», ανταπάντησε ο Μπαλτάκος, με τον Μαρινάκη να τον χαρακτηρίζει «ψεύτη» και τον πρόεδρο της ΕΠΟ να σηκώνει το γάντι και να λέει «Εσύ είσαι ψεύτης!».

Τότε ο Μαρινάκης πέταξε στον Μπαλτάκο ένα τετράδιο που είχε δοθεί σε όλους τους παριστάμενους για να κρατούν σημειώσεις, με τον Μπαλτάκο, επειδή καθόταν αρκετά κοντά με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, να σηκώνει ενστικτωδώς τα χέρια για να το «αποκρούσει».

Το αποτέλεσμα; Το τετράδιο… επεστράφη στον Μαρινάκη, καθώς έπεσε πάνω του!

Σ’ εκείνο το σημείο ο Μαρινάκης, μαινόμενος, φώναξε τρεις φορές «Φτου σου ρε αλήτη!» στον Μπαλτάκο και άρχισε να κλοτσάει τις καρέκλες που βρίσκονταν πίσω του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν πέταξε το τετράδιο προς τον Μπαλτάκο με σκοπό να τον χτυπήσει (άλλωστε μιλάμε για ένα μικρό, ελαφρύ μπλοκ σημειώσεων), αλλά ήταν μια κίνηση που έκανε πάνω στα νεύρα του, με αποτέλεσμα, επειδή όπως προείπαμε οι δύο άντρες κάθονταν κοντά, αυτό να… βρει στον πρόεδρο της ΕΠΟ κι εν συνεχεία να χτυπήσει ξανά στον Μαρινάκη.

Πηγη:Sdna.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X