Χάποελ Ιερουσαλήμ κατά ισραηλινής λίγκας: «Ευνόησαν τη Μακάμπι και έβαλαν το ντέρμπι δύο μέρες πριν την ΑΕΚ»

Χάποελ Ιερουσαλήμ κατά ισραηλινής λίγκας: «Ευνόησαν τη Μακάμπι και έβαλαν το ντέρμπι δύο μέρες πριν την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ μέσω ανακοίνωσής της ρίχνει... πυρά στους ιθύνοντες της ισραηλινής λίγκας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα έντονα παράπονά της προς τους υπεύθυνους της λίγκας στο Ισραήλ επέλεξε να εκφράσει μέσω ανακοίνωσής της η Χάποελ Ιερουσαλήμ το μεσημέρι της Δευτέρας (27/03).

Συγκεκριμένα, η ομάδα αναφέρεται στο ντέρμπι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, το οποίο ορίστηκε για την Κυριακή 2 Απριλίου, λιγότερο από 48 ώρες πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ (04/04, 21:00) για τα play-offs του Basketball Champions League.

Η Χάποελ κάνει λόγο για ξεκάθαρη πρόθεση να ευνοηθεί η Μακάμπι που θα έχει περισσότερες μέρες ώστε να προετοιμαστεί για το ματς της EuroLeague αργότερα στην εβδομάδα.

Αναφέρουν, μεταξύ άλλων ότι «Με αυτόν τον τρόπο, ο προπονητής βλάπτει θανάσιμα την προετοιμασία της ομάδας για το πολύ σημαντικό παιχνίδι στην Ευρώπη», ενώ τονίζουν πως η πλευρά τους δεν θα μείνει άπραγη και πως έχει ήδη σταλεί αναφορά στους αρμόδιους φορείς με την ελπίδα πως θα διαφοροποιηθούν τα δεδομένα με βάση το συμφέρον και των δύο ομάδων.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X