ΑΕΚ: Μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση ενόψει Τούμπας - Παραμένουν εκτός Γκαρσία και Φαν Βέερτ!

ΑΕΚ: Μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση ενόψει Τούμπας - Παραμένουν εκτός Γκαρσία και Φαν Βέερτ!
Photo Credits: INTIME

Παραμένει το μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση της ΑΕΚ ενόψει Τούμπας με τους Γκαρσία και Φαν Βέερτ να ακολουθούν και τη Δευτέρα ατομικό πρόγραμμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παραμένει το μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση της ΑΕΚ ενόψει Τούμπας με τους Λιβάι Γκαρσία και Φαν Βέερτ να ακολουθούν και τη Δευτέρα ατομικό πρόγραμμα!

Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν τη Δευτέρα στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Ματίας Αλμέιδα, με τους Φαν Βέερτ και Λιβάι Γκαρσία να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Ουδέν νεότερον στην ΑΕΚ από το μέτωπο των Φαν Βέερτ και Λιβάι Γκαρσία που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο της ομάδας. Αμφότεροι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην πρώτη προπόνηση της Ένωσης ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Να θυμίσουμε πως ο Ολλανδός επιθετικός ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα που υπέστη στην προπόνηση της Παρασκευής. Ενώ ο Λιβάι Γκαρσία ένιωσε ενοχλήσεις κατά την επιστροφή του στο ματς της OPAP Arena με τον Ολυμπιακό.

Στην ΑΕΚ γνωρίζουν πως ειδικά για τον Λιβάι Γκαρσία οι προσεχείς προπονήσεις και δη αυτές μέχρι την Πέμπτη ή Παρασκευή θα κρίνουν πολλά για τη συμμετοχή του παίκτη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X