Κοσμάς: «Ήμασταν στο παρά πέντε για σύνταξη επιστολής στην UEFA για ελίτ διαιτητές, χάλασε γιατί αποχώρησε ο Ολυμπιακός»

Κοσμάς: «Ήμασταν στο παρά πέντε για σύνταξη επιστολής στην UEFA για ελίτ διαιτητές, χάλασε γιατί αποχώρησε ο Ολυμπιακός»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κοσμά με την λήξη της συνάντησης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στόχος της ΑΕΚ είναι το καθαρό ποδόσφαιρο ήταν το μήνυμα του Γιώργου Κοσμά κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της ΕΠΟ μετά τη σύσκεψη κορυφής μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων που συμμετέχουν στα playoffs της Stoiximan Super League, με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης να ξεκαθαρίζει πως η ομάδα του εμπιστεύεται τους θεσμούς και να υποστηρίζει πως η αποχώρηση του Ολυμπιακού χάλασε τη σύνταξη αποστολής προς την UEFA για ελίτ διαιτητές.

«Η ΑΕΚ παρέστη με μοναδικό σκοπό να προασπίσει το ποδόσφαιρο, ο κ. Μελισσανίδης και η ΑΕΚ εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στους θεσμούς του ποδοσφαίρου.

Η ΑΕΚ θέλει καθαρό ποδόσφαιρο, θεωρεί πως το πρωτάθλημα είναι το κορυφαίο όλων των εποχών και τονίζει πως πρέπει να προστατεύσουμε το ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ εμπιστεύεται τους θεσμούς και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τελειώσει το πρωτάθλημα μακριά από την τοξικότητα.

Στο παρά πέντε καταλήξαμε στο συμπέρασμα. Ήταν διαδικασία σύνταξης επιστολής προς την UEFA που θα ζητούσαμε ελίτ διαιτητές ή διαιτητές από την Α΄κατηγορία.

Τι έγινε και χάλασε; Αποχώρησε ο Ολυμπιακός. Η ΑΕΚ εμπιστεύεται τους θεσμούς και μόνο μέσω των θεσμικών οργάνων. Η ΑΕΚ το έχει δηλώσει, η ΑΕΚ δεν κάνει πολιτική στα media, αλλά στα θεσμικά όργανα. Δεν θα τινάξουμε το πρωτάθλημα στον αέρα.

Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του», δήλωσε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X