Απίστευτη καταγγελία Μπένετ: Elite διαιτητής αυτοπροτάθηκε για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!

Απίστευτη καταγγελία Μπένετ: Elite διαιτητής αυτοπροτάθηκε για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!
Photo Credits: INTIME

Τι αποκάλυψε ο Στιβ Μπένετ, σύμφωνα με τον Μάκη Γκαγκάτση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια σοκαριστική καταγγελία έκανε ο Στιβ Μπένετ στους εκπροσώπους των ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ της Super League, σύμφωνα με τον Μάκη Γκαγκάτση.

Ειδικότερα, ο Στιβ Μπένετ στην διάρκεια της σύσκεψης προχώρησε στην καταγγελία για το γεγονός πως elite διαιτητής της UEFA, του αυτοπροτάθηκε για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ! Η ΚΕΔ όπως ειπώθηκε προχώρησε σε καταγγελία στην UEFA και η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία διενεργεί πειθαρχική έρευνα.

Πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο κι όπως τόνισε ο Μπένετ, η καριέρα αυτού του διαιτητή θα τελειώσει και δεν φταίει η ΚΕΔ γι αυτό.

Επίσης προς το τέλος της σύσκεψης, ο κ. Μαρινάκης αναρωτήθηκε που είναι το κακό ο Κλάτενμπεργκ να επικοινωνεί με κάποιους διαιτητές που γνωρίζει, για λογαριασμό της Λίγκας, εφόσον τους παραπέμπει μετά να μιλήσουν με την ΕΠΟ αν είναι διαθέσιμοι.

Όπως ήταν φυσικό αυτό προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση της ΑΕΚ, με τον Γιώργο Κοσμά (είχε αποχωρήσει ο κ. Μελισσανίδης) να τονίζει μεταξύ πως είναι απαράδεκτη οποιαδήποτε εμπλοκή του Κλάτενμπεργκ κι όσοι διαιτητές έχουν μιλήσει μαζί του πρέπει να αποκλειστούν ως επιλογές για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αυτό που αποδείχθηκε στην πράξη είναι πως η μοναδική ομάδα που δεν ήθελε να βγει τίποτα από αυτή την σύσκεψη ήταν ο Ολυμπιακός.

Χαρακτηριστικά, ενώ στο τελικό στάδιο (και παρά τα όσα είχαν προηγηθεί με συμπεριφορές από πλευράς Ολυμπιακού) οι ομάδες είχαν συμφωνήσει στην σύνταξη επιστολής που θα υπέγραφαν μαζί με την ΕΠΟ και θα την έστελνε η ΕΠΟ στην UEFA με το αίτημα για elite ή όσο το δυνατό υψηλότερης κατηγορίας διαιτητές, ο Ολυμπιακός ξαφνικά αποχώρησε ενώ μέχρι τότε συμμετείχε στην διαδικασία για την σύνταξη της επιστολής. Στην ουσία δηλαδή τίναξαν στον αέρα κι αυτό ακόμη!

Μάλιστα είχαν ζητήσει την επιστολη να την στείλει η Λίγκα, κάτι που απορρίφθηκε από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που ξεκαθάρισαν πως για ζητήματα διαιτησίας μόνη θεσμικά αρμόδια είναι η ΕΠΟ.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X