«Δολοφονικές» ατάκες Μελισσανίδη σε Μαρινάκη: «Ως τι ασχολείται ο Κλάτενμπεργκ; Του έχετε ρίξει δίπλα την Μάτα Χάρι για να σας κάνει τα γούστα!»

«Δολοφονικές» ατάκες Μελισσανίδη σε Μαρινάκη: «Ως τι ασχολείται ο Κλάτενμπεργκ; Του έχετε ρίξει δίπλα την Μάτα Χάρι για να σας κάνει τα γούστα!»
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βγήκε μπροστά για να πει κατάματα την αλήθεια στον Βαγγέλη Μαρινάκη ενώπιων όλων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρέστη σήμερα στην κρίσιμη συνάντηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, παρουσία και των εκπροσώπων Ολυμπιακού-ΠΑΟ-ΠΑΟΚ-Άρη-Βόλου και της διοίκησης της ΕΠΟ, μαζί με τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ με αφορμή τον elite διαιτητή που ζήτησε μόνος του να παίξει το ντέρμπι των πλέι οφ Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, έκανε επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη για τον πρώην αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ που ακόμη… μπλέκεται όπως και όποτε μπορεί υπέρ του ΟΣΦΠ και ο οποίος σύμφωνα με τον Μελισσανίδη, ασχολείται με την εξεύρεση elite διαιτητών αν και δεν προβλέπεται από την συνθήκη διαιτησίας της UEFA.

«Ως τι ασχολείται ο Κλάτενμπεργκ; Του έχετε ρίξει δίπλα την Μάτα Χάρι για να σας κάνει τα γούστα» είπε ο Μελισσανίδης και προσέθεσε πως «την Μάτα Χάρι την ρίχνουν δίπλα ή προσπαθούν να την ρίξουν δίπλα σε όλους τους αρχιδιαιτητές».

Ο Μελισσανίδης τόνισε επίσης μεταξύ άλλων για το ελληνικό πρωτάθλημα φέτος πως «υπάρχει μεγάλη πρόοδος με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν στα ίσια το πρωτάθλημα και είναι φανερό πως έχουμε κάνει μεγάλη βήματα προόδου από την εποχή που ανεξαρτήτως των δυνατοτήτων των ομάδων ξέραμε τον πρωταθλητή από τον Νοέμβριο και ήταν πάντα ο ίδιος».

Ο Μελισσανίδης για ΕΠΟ και ΚΕΔ

Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στις περιόδους της ΚΕΔ υπό τις διοικήσεις της ΕΠΟ πριν από την διοικούσα επιτροπή που ορίστηκε στο τέλος του 2016 και ανέφερε χαρακτηριστικά το παράδειγμα της ΚΕΔ στις περιόδους των διοικήσεων της ΕΠΟ με Σαρρή και Γκιρτζίκη. Χρησιμοποίησε μάλιστα ειδικά το παράδειγμα όταν από το καλοκαίρι του 2014 ως το καλοκαίρι του 2015 αλλάξαν δέκα φορές την σύνθεση της ΚΕΔ!

Ο Ολυμπιακός που είχε τον απόλυτο έλεγχο της ΕΠΟ, όταν θεωρούσε πως δεν είχε το… 100-0 υπέρ του, άλλαζε την ΚΕΔ δίχως να δίνει λογαριασμό σε κανέναν και δίχως κανείς να αντιδρά. Είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο είχε απαξιώσει την Επιτροπή Διαιτησίας, πόσο χαμηλά είχε φτάσει την ΕΠΟ παλαιότερα. Τότε που έκανε ξεκάθαρα επίδειξη δύναμης με συνεχείς αλλαγές, ανάλογα με το αν θεωρούσαν κάποιον απόλυτα ελεγχόμενο ή όχι.

Σε όλα αυτά αναφέρθηκε εκτενώς ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, θύμισε όλες τις λεπτομέρειες, τα ονόματα, όπως φυσικά και το γεγονός πως δύο πρόεδροι της ΚΕΔ διαδοχικά εκείνη την «μαύρη» περίοδο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, έγιναν και πρόεδροι της ΕΠΟ στην συνέχεια: Σαρρής και Γκιρτζίκης!

Ο Μελισσανίδης στην συνάντηση στην ΕΠΟ

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X