Η Χάποελ πριν την ΑΕΚ παίζει ντέρμπι με την Μακάμπι

Η Χάποελ πριν την ΑΕΚ παίζει ντέρμπι με την Μακάμπι
Photo Credits: INTIME

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ αντέδρασε επίσημα για τον ορισμό του ντέρμπι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ την Κυριακή πριν το ματς με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την έντονη αντίδραση της Χάποελ Ιερουσαλήμ προκάλεσε η απόφαση της λίγκας του Ισραήλ να ορίσει Κυριακή το ντέρμπι πρωταθλήματος με την Μακάμπι Τελ Αβίβ πριν το ματς με την ΑΕΚ για το BCL.

Η ομάδα των Ιεροσολύμων με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για ευνοϊκή μεταχείριση της Μακάμπι, η οποία παίζει την Πέμπτη για την Ευρωλίγκα και θα έχει τρεις μέρες ξεκούρασης, ενώ η ίδια θα πρέπει να παίξει την Κυριακή στο ντέρμπι και δύο μέρες μετά να υποδεχτεί την ΑΕΚ για τον πρώτο αγώνα των playoffs του BCL.

Μάλιστα, η Χάποελ προαναγγέλλει πως θα προσφύγει στην αθλητική δικαιοσύνη της χώρας ζητώντας την παρέμβασή της για την αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος της, προκειμένου να διασφαλιστούν τα συμφέροντα του μπάσκετ του Ισραήλ που εκπροσωπείται διεθνώς σε μια διοργάνωση της FIBA.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X