Τιμή στην μνήμη του τεράστιου Μίμη απόψε στο ματς της εθνικής

Τιμή στην μνήμη του τεράστιου Μίμη απόψε στο ματς της εθνικής
Photo Credits: INTIME

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα για τον Μίμη Παπαϊωάννου θα περιλαμβάνει το Match Programme του αποψινού αγώνα της Εθνικής κόντρα στη Λιθουανία (27/3, 19:00)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου τιμά η ΕΠΟ στο σημαδιακό πρώτο παιχνίδι της Εθνικής στην «OPAP Arena», το οποίο είναι και το πρώτο εντός έδρας ματς από την ημέρα που ο εμβληματικός επιθετικός έφυγε από τη ζωή και έκανε αυτόματα φτωχότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με τίτλο «Το γαλανόλευκο αντίο στον Μίμη», ο κόσμος που θα δώσει το παρών στις εξέδρες για το φιλικό κόντρα στη Λιθουανία θα έχει την ευκαιρία να διαβάσει αυτό το δισέλιδο που θα δεσπόζει στο Match Programme της αναμέτρησης.

Τιμή στην μνήμη του τεράστιου Μίμη απόψε στο ματς της εθνικής

«Η Εθνική ομάδα αγωνίζεται για πρώτη φορά στη νεόκτιστη OPAP Arena, «αντικρίζει» την εικόνα του στη μία από τις τέσσερις γωνιές του γηπέδου, τον αποχαιρετά και τον ευχαριστεί για την τεράστια προσφορά του.

Θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας αιώνιε Μίμη Παπαϊωάννου», είναι το μήνυμα με το οποίο ολοκληρώνεται το αφιέρωμα.

Μπορείτε ήδη να το δείτε εδώ σε ηλεκτρονική μορφή.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X