Ολα όσα έγιναν στη συνάντηση Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη για το μέλλον του πρωταθλήματος (VIDEO)

Ολα όσα έγιναν στη συνάντηση Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη για το μέλλον του πρωταθλήματος (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Γεμάτη εντάσεις η συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ με τις ομάδες των πλέι οφ της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εντάσεις, αποχωρήσεις, βαρύγδουπες δηλώσεις και λύση αγνοείται μετά τη συνάντηση των τεσσάρων «μεγάλων» της Super League με τον Τάκη Μπαλτάκο και τον Στιβ Μπένετ στα γραφεία της ΕΠΟ!

Υπήρξαν αναφορές για πολύ βαριές εκφράσεις πεζοδρομιακού τύπου, με την ένταση να χτυπάει… κόκκινο και τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν με συνεχείς παρεμβάσεις να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Λίγο πριν τις 15:00 αποχώρησε μόνος του ο Δημήρης Μελισσανίδης λέγοντας στις κάμερες πως «δεν έχουμε τίποτα να πούμε».

Πρώτος από τη συνάντηση αποχώρησε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος καθώς όπως είπε είχε υποχρέωση (επαγγελματικό ταξίδι), ενώ δεν έκανε δηλώσεις φεύγοντας. Μέσα στη συνάντηση όμως ο Αλαφούζος είπε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε τους καλύτερους δυνατούς ξένους διαιτητές αλλά δεν θα είχαμε πρόβλημα να σφυρίξουν κι Έλληνες, καθώς φέτος λιγότερα λάθη έχουν κάνει από τους ξένους τύπου Νταμπάνοβιτς. Με την προϋπόθεση, όμως, να κρίνονται αυστηρά και στο πρώτο σοβαρό λάθος να τιμωρούνται, να υπάρχει δικαιοσύνη για όλους».

Μετά τον πρόεδρο του ΠΑΟ, αποχώρησε έξαλλος ο Αχιλλέας Μπέος αφού είχαν προηγηθεί πολλές φωνές μέσα από τα γραφεία.

«Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Τόσος κόσμος, τόσοι δημοσιογράφοι, αφήνετε την ώρα σας να κάνετε τι… . Αυτό το ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ούτε στο Τζιμπουτί! Είναι μια φαρσοκωμωδία! Να ευχηθώ να μην έχουμε αίματα. Δεν ξέρω το λόγο που μαζευτήκαμε εδώ. Εδώ μαζεύτηκαν για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, όχι για το ποδόσφαιρο. Διαφωνώ με τέτοιου είδους πρακτικές. Το τι έγινε μέσα θα σας το πουν οι άλλοι. Δεν πάει πουθενά το ποδόσφαιρο αν δεν παρθούν εδώ και τώρα αποφάσεις και δεν γίνουν τομές. Δεν πάει πουθενά το ποδόσφαιρο. Το θέατρο των σκιών είναι εκεί μέσα», είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

Υπενθυμίζεται πως κατά την άφιξή του, προκάλεσε αντιδράσεις ο Βαγγέλης Μαρινάκης που μίλησε με αισχρό τρόπο προς δημοσιογράφους, αλλά και στελέχη των ομάδων που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ, αλλά και στα στελέχη της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα ο Μαρινάκης είπε: «Ολα τα σκατά μαζεμένα».

O Μαρινάκης ήταν προκλητικός και κατά την έξοδό του από τη συνάντηση, καθώς ισχυρίστηκε ότι η ΕΠΟ είναι ότι «χειρότερο υπάρχει». «Δεν ξέρετε τι είναι η ΕΠΟ. Χρειάζεται να πω εγώ τι είναι η ΕΠΟ. Ό,τι χειρότερο υπάρχει», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου και Σαββίδη με τον Μπένετ:

Ολα όσα έγιναν στη συνάντηση Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη για το μέλλον του πρωταθλήματος (VIDEO) Ολα όσα έγιναν στη συνάντηση Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη για το μέλλον του πρωταθλήματος (VIDEO) Ολα όσα έγιναν στη συνάντηση Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη για το μέλλον του πρωταθλήματος (VIDEO) Ολα όσα έγιναν στη συνάντηση Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη για το μέλλον του πρωταθλήματος (VIDEO) Ολα όσα έγιναν στη συνάντηση Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη για το μέλλον του πρωταθλήματος (VIDEO) Ολα όσα έγιναν στη συνάντηση Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη για το μέλλον του πρωταθλήματος (VIDEO) Ολα όσα έγιναν στη συνάντηση Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη για το μέλλον του πρωταθλήματος (VIDEO) Ολα όσα έγιναν στη συνάντηση Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη για το μέλλον του πρωταθλήματος (VIDEO) Ολα όσα έγιναν στη συνάντηση Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη για το μέλλον του πρωταθλήματος (VIDEO) Ολα όσα έγιναν στη συνάντηση Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη για το μέλλον του πρωταθλήματος (VIDEO) Ολα όσα έγιναν στη συνάντηση Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη για το μέλλον του πρωταθλήματος (VIDEO) Ολα όσα έγιναν στη συνάντηση Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη για το μέλλον του πρωταθλήματος (VIDEO) Ολα όσα έγιναν στη συνάντηση Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη για το μέλλον του πρωταθλήματος (VIDEO) Ολα όσα έγιναν στη συνάντηση Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη για το μέλλον του πρωταθλήματος (VIDEO) Ολα όσα έγιναν στη συνάντηση Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη για το μέλλον του πρωταθλήματος (VIDEO) Ολα όσα έγιναν στη συνάντηση Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη για το μέλλον του πρωταθλήματος (VIDEO) Ολα όσα έγιναν στη συνάντηση Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη για το μέλλον του πρωταθλήματος (VIDEO) Ολα όσα έγιναν στη συνάντηση Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη για το μέλλον του πρωταθλήματος (VIDEO) Ολα όσα έγιναν στη συνάντηση Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη για το μέλλον του πρωταθλήματος (VIDEO) Ολα όσα έγιναν στη συνάντηση Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη για το μέλλον του πρωταθλήματος (VIDEO) Ολα όσα έγιναν στη συνάντηση Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη για το μέλλον του πρωταθλήματος (VIDEO) Ολα όσα έγιναν στη συνάντηση Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη για το μέλλον του πρωταθλήματος (VIDEO) Ολα όσα έγιναν στη συνάντηση Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη για το μέλλον του πρωταθλήματος (VIDEO) Ολα όσα έγιναν στη συνάντηση Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη για το μέλλον του πρωταθλήματος (VIDEO) Ολα όσα έγιναν στη συνάντηση Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη για το μέλλον του πρωταθλήματος (VIDEO) Ολα όσα έγιναν στη συνάντηση Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη για το μέλλον του πρωταθλήματος (VIDEO)

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X