Αλβανός: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός από δω και πέρα»

Εικόνες από το Δούκας - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τι σχολίασε ο προπονητής της ΑΕΚ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια αλλά και τα πλέι οφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ της ΑΕΚ, Αλέξης Αλβανός, μετά τη χθεσινή επικράτηση επί του Δούκα και την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, μίλησε στο aek.gr.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του στο χθεσινό ματς αλλά και όσα περιμένει από τους παίκτες του στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-Κόουτς, αρχικά τι είδες από τους παίκτες σου στο παιχνίδι με τον Δούκα;

«Πρέπει να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την εμφάνισή τους κόντρα σε μια αξιόμαχη νεανική ομάδα με τεράστιο ταλέντο. Ήταν πολύ σημαντικό το παιχνίδι αυτό, καθώς με την νίκη μας κατακτήσαμε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια και το πλεονέκτημα έδρας. Αλλά από εδώ και πέρα, θεωρώ μπαίνουμε στην τελική φάση με πολύ απαιτητικά και κρίσιμα παιχνίδια που θα πρέπει να συνεχίσουμε να εμφανιζόμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την βελτίωση των παικτών, αλλά και από το κλίμα που επικρατεί».

-Για τα πλέι οφ, αλλά και το στόχο του Κυπέλλου…

«Έχουμε μπροστά μας τα πλέι οφ και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις, θα ακολουθήσει το Final 4. Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι τελικός και θα πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με αυτή τη νοοτροπία».

-Φέτος, έχουμε δει να ανοίγεις πολλές φορές το ροτέισον. Όπως έγινε και με τον Δούκα. Ομολογουμένως, η ΑΕΚ έχει ένα μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ. Είσαι ευχαριστημένος από το σύνολο των παικτών σου;

«Το ροτέισον της ομάδας, μας επιτρέπει να δοκιμάζουμε συνεχώς σχήματα και να έχουμε πλήρη εικόνα για το πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους που θα έχουμε. Γίνεται καθημερινά σκληρή δουλειά και είμαι χαρούμενος από το γεγονός ότι ο καθένας ξεχωριστά δίνει πάντα το μέγιστο της προσπάθειας του στην προπόνηση. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X