Φαν Βέερτ: «Συναρπαστικό φέτος το πρωτάθλημα - Ελπίζω να το πάρει η ΑΕΚ» (vid)

Φαν Βέερτ: «Συναρπαστικό φέτος το πρωτάθλημα - Ελπίζω να το πάρει η ΑΕΚ» (vid)
Photo Credits: INTIME

Τομ Φαν Βέερτ της ΑΕΚ παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Player of the Month του Δεκεμβρίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φαν Βέερτ παρέλαβε το βραβείο του ως καλύτερος παίκτης της Super League τον Δεκέμβριο και εξέφρασε ελπίδες τίτλου με την ΑΕΚ.

Ο Τομ Φαν Βέερτ της ΑΕΚ παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Player of the Month του Δεκεμβρίου από τα χέρια του συμπαίκτη του Σέρχιο Αραούχο.

Στις δηλώσεις του σημείωσε πως φέτος διεξάγεται ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα και ελπίζει η ΑΕΚ να καταφέρει να τερματίσει πρώτη.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όσους ψήφισαν για εμένα. Το εκτιμώ πολύ, οπότε ευχαριστώ. Η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο κλαμπ. Απολαμβάνω να παίζω για την ΑΕΚ. Παλεύουμε για το πρωτάθλημα και αυτό είναι κάτι στο οποίο ήθελα πολύ να είμαι μέρος του. Είναι μια συναρπαστική σεζόν κι ελπίζω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε.

Πέρσι τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Δεν ήταν τόσο ανταγωνιστική όσο η φετινή σεζόν. Τώρα τέσσερις ομάδες παλεύουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Είναι σίγουρα συναρπαστικό για τους Έλληνες φιλάθλους. Και λέω πάλι ότι ελπίζω στο τέλος να είμαστε πρώτοι»

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X