Εθνική Ελλάδος: Πρώτος αγώνας στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA» κόντρα στη Λιθουανία

Εικόνες από την πρώτη προπόνηση της Εθνικής στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr σε περιμένουν καθημερινές προσφορές με το Weekly Pass Extreme*

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Eθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει σήμερα στη νέα της έδρα, την OPAP ARENA, τη Λιθουανία σε φιλική αναμέτρηση λίγες μέρες μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα κόντρα στο Γιβραλτάρ. Οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ προπονήθηκαν χθες για πρώτη φορά στο νέο σπίτι της Εθνικής και θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις έχοντας θέσει ως στόχο συνολικά την πρόκριση στο EURO του 2024.

Για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στη Λιθουανία, το Pamestoixima.gr προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών.

Γαλλία και Ολλανδία αγωνίζονται σήμερα

Τα προκριματικά του Euro συνεχίζονται και από τον όμιλο της εθνικής μας ομάδας πραγματοποιούνται οι αναμετρήσεις της Ιρλανδίας με τη Γαλλία (21:45) και της Ολλανδίας με το Γιβραλτάρ (21:45). Οι Γάλλοι έκαναν τη νίκη της αγωνιστικής στην πρεμιέρα επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 των «Οράνιε», ενώ οι Ιρλανδοί παίζουν το πρώτο τους παιχνίδι στα προκριματικά κόντρα στους φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η νέα εποχή στο Pamestoixima.gr ξεκίνησε. Με τις αποδόσεις που ήθελες, πλούσιο πρόγραμμα live streaming και άφθονες στοιχηματικές επιλογές για να παίζεις εύκολα και γρήγορα.

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

Προκριματικά EURO: Την Τρίτη οι αγώνες Ισπανίας και Κροατίας

Την Τρίτη πραγματοποιούνται επτά αγώνες για τα προκριματικά του EURO και από το πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις της Τουρκίας με την Κροατία και της Σκωτίας με την Ισπανία. Οι Κροάτες έμειναν ισόπαλοι 1-1 με την Ουαλία στην πρεμιέρα, ενώ οι Τούρκοι επικράτησαν με 2-1 εκτός έδρας της Αρμενίας. Η Ισπανία νίκησε με 3-0 την Νορβηγία, ενώ η Σκωτία νίκησε με το ίδιο σκορ την Κύπρο.

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr μπαίνεις στη δράση με νέες προκλήσεις καθημερινά και μπορείς να κερδίσεις μοναδικά δώρα, με το Weekly Pass Extreme!*

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X