Απόλυση Νάγκελσμαν: αυτοί είναι οι έξι παίκτες που του... έσκαβαν τον λάκκο!

Απόλυση Νάγκελσμαν: αυτοί είναι οι έξι παίκτες που του... έσκαβαν τον λάκκο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Μπάγερν και τώρα αποκαλύπτονται οι παίκτες που δεν τον ήθελαν στην ομάδα.

Οι Βαυαροί έχουν αλλάξει πια σελίδα καθώς ανακοινώθηκε ήδη η πρόσληψη του Τόμας Τούχελ, ο οποίος… έπιασε δουλειά και θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας στην προσεχή κρίσιμη αναμέτρηση με τη Ντόρτμουντ για το πρωτάθλημα, ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ωστόσο, στον γερμανικό Τύπο ο Νάγκελσμαν εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί καθώς αποκαλύπτονται λεπτομέρειες για το κακό κλίμα που φαίνεται να υπήρχε στα αποδυτήρια της Μπάγερν το προηγούμενο διάστημα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, υπήρχαν τουλάχιστον έξι παίκτες που δεν ήθελαν τον νεαρό προπονητή και δεν το έκρυβαν.

Πρώτοι πρώτοι αναφέρονται οι δυο τερματοφύλακες, ο Μάνουελ Νόιερ και ο Σβεν Ούλραϊχ. Ο λόγος ήταν η δυσαρέσκειά τους για την απόλυση του προπονητή των τερματοφυλάκων, Τόνι Ταπάλοβιτς, κατόπιν εισήγησης του Νάγκελσμαν.

Κακή σχέση με τον πρώην προπονητή της ομάδας είχαν, επίσης, οι Σερζ Γκνάμπρι, Λιρόι Σανέ, Τζαμάλ Μουσιάλα και Σαντιό Μανέ, οι οποίοι φέρονται να είχαν εκφράσει πολλές φορές τα παράπονά τους προς την διοίκηση του συλλόγου.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X