Ισλανδία... επτά αστέρων - Έκανε το 2/2 η Αγγλία

Ισλανδία... επτά αστέρων - Έκανε το 2/2 η Αγγλία
Photo Credits: INTIME

Η Ισλανδία επικράτησε με 7-0 του Λιχτενστάιν ενώ η Αγγλία νίκησε την Ουκρανία και έκανε το 2/2 στον όμιλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγγλία και Σλοβενία έκαναν το 2Χ2 στο ξεκίνημα των προκριματικών στον 3ο και 8ο όμιλο (2-0 την Ουκρανία και 2-0 το Σαν Μαρίνο), ενώ ο μέσος της Ισλανδίας, Άρον Γκούναρσον, έγινε ο τέταρτος παίκτης και πρώτος της 2ης αγωνιστικής που πέτυχε χατ-τρικ, στο επιβλητικό 7-0 επί του Λιχτενστάιν, που αποτελεί και το μέχρι τώρα υψηλότερο σκορ της διοργάνωσης!

Ένα τετράλεπτο προς το φινάλε του πρώτου μέρους στο «Γουέμπλεϊ» ήταν αρκετό για την Αγγλία να «καθαρίσει» επί της ουσίας την αναμέτρηση με την Ουκρανία και με το τελικό 2-0 να κάνει το 2Χ2 στον 3ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2024.

Ο Χάρι Κέιν στο 37΄ με το 55ο τέρμα του με την φανέλα της Εθνικής Αγγλίας (εδώ και μερικά 24ωρα με το γκολ που πέτυχε στο ματς με την Ιταλία έγινε ο αρχισκόρερ στην Ιστορία των «Τριών Λιονταριών») και ο πρωταγωνιστής του πρώτου μισού του αγώνα, Σάκα, στο 40΄ (από δική του ασίστ άνοιξε το σκορ ο άσος της Τότεναμ) έβαλαν σε «θέση οδηγού» το συγκρότημα του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, που με σωστή διαχείριση στο δεύτερο ημίχρονο πήρε αυτό που ήθελε και οδηγεί από νωρίς την κούρσα στο 3ο γκρουπ.

Η Ουκρανία μετά το ρεπό της πρεμιέρας δεν μπόρεσε ν΄ αντιδράσει απέναντι στους Άγγλους και μπήκε… με το αριστερό στη διοργάνωση.

Την πρώτη της νίκη στο 10ο γκρουπ (ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Βοσνία) πανηγύρισε στο Βαντούζ η Ισλανδία με το άκρως εμφατικό 7-0 επί του Λιχτενστάιν, που είναι και το μεγαλύτερο σκορ έως τώρα στη διοργάνωση.

Με βασικό τον κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκού, Χόρτουρ Μάγκνουσον (αντικαταστάθηκε στο 65΄), η ομάδα του Άρναρ Βίνταρσον έβαλε τις βάσεις για το «τρίποντο» από το α΄ ημίχρονο, όταν σκόραρε πολύ νωρίς με τον Όλαφσον και πριν το φινάλε του 45λεπτου βρήκε και δεύτερο γκολ με τον 19χρονο Χάραλντσον.

Ο μέσος της Κοπεγχάγης σκόραρε και πάλι στο 40΄, αλλά το τέρμα δε μέτρησε μετά την χρήση του VAR. Στην επανάληψη οι Ισλανδοί πέτυχαν άλλα 4 γκολ, τα δύο με τον Άρον Γκούναρσον, με τον 33χρονο μέσο της Αλ Αράμπι να γίνεται ο τέταρτος παίκτης των προκριματικών που σημειώνει χατ-τρικ (Χέιλουντ, Λουκάκου και Στέφεν οι προηγούμενοι)

Η Σλοβενία των Τσέριν και Βέρμπιτς, οι οποίοι όπως και στο ματς της πρεμιέρας με το Καζακστάν, βρέθηκαν ξανά στο αρχικό σχήμα (ο δεύτερος έγινε αλλαγή στο 82΄) και με το Σαν Μαρίνο, είναι η μοναδική ομάδα από το 8ο γκρουπ έως τώρα (εάν νικήσει το βράδυ η Β.Ιρλανδία την Φινλανδία θα έχει και αυτή το απόλυτο) που μετρά «δύο στα δύο» στο ξεκίνημα των προκριματικών.

Μετά το «διπλό» στην Αστάνα, επικράτησε στην Λιουμπλιάνα με 2-0 του Σαν Μαρίνο και οδηγεί την κούρσα στον όμιλο, «κλειδώνοντας» το «τρίποντο» στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου μέρους.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X