Απίστευτη ανατροπή το Καζακστάν μέσα σε 17 λεπτά, 3-2 τη Δανία

Απίστευτη ανατροπή το Καζακστάν μέσα σε 17 λεπτά, 3-2 τη Δανία
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη νίκη για το Καζακστάν επί της Δανίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ράσμους Χέιλουντ συνέχισε και σήμερα στην Αστάνα Αρένα αυτό που ξεκίνησε πριν από τρεις ημέρες στην Κοπεγχάγη, μόνο που αυτή την φορά η Δανία όχι μόνο δεν έφυγε νικήτρια από το γήπεδο, παρότι προηγήθηκε με 2-0, αλλά έπεσε «θύμα» μίας τεράστιας ανατροπής από το Καζακστάν, που μέσα σε 17 λεπτά στο φινάλε πέτυχε τρία γκολ και πήρε το πρώτο του τρίποντο (3-2) στον 8ο όμιλο!

Στις 23/03, με το πρώτο χατ τρικ των προκριματικών του EURO 2024, ο 20χρονος φορ της Αταλάντα είχε οδηγήσει τους «Βίκινγκ» στο να μπουν με το… δεξί στη διοργάνωση (3-1 την Φινλανδία).

Σήμερα, στο εναρκτήριο ματς της 2ης αγωνιστικής των ομίλων (8ος), εκτός έδρας με το Καζακστάν, ο Χέιλουντ ήταν και πάλι «καυτός» και με δύο γκολ στο α΄ μέρος φάνηκε να «καθαρίζει» το παιχνίδι και το 2Χ2 των Σκανδιναβών ήταν «προ των πυλών».

Η Δανία, όμως, υποτίμησε τον αντίπαλό της, που δεν το έβαλε κάτω κι από το 73΄ έως το 89΄ σκόραρε τρεις φορές φτάνοντας στην μεγαλύτερη έως τώρα ανατροπή των προκριματικών και στο εντυπωσιακό 3-2!

Ο 20χρονος επιθετικός της Αταλάντα, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2022 από τη Στουρμ Γκρατς, με 7 γκολ στη Serie A κι ένα στο Coppa Italia, βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και με 5 γκολ μέχρι τώρα στις 2 πρώτες αγωνιστικές των προκριματικών οδηγεί την… κούρσα των σκόρερ. Μόνο που σήμερα τα τέρματα που σημείωσε δεν αρκούσαν στην Εθνική ομάδα της χώρας του… ούτε για την ισοπαλία!

Ο σκόρερ του τρίτου γκολ του Καζακστάν, Αμπάτ Αϊμπέτοφ, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90΄+6.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X