Χάος στο Απόλλων Λεμεσού - Ανόρθωση στην Κύπρο - Επεισόδια και οριστική διακοπή (VIDEO)

Χάος στο Απόλλων Λεμεσού - Ανόρθωση στην Κύπρο - Επεισόδια και οριστική διακοπή (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτεταμένης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του ημιτελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Απόλλωνα Λεμεσού και Ανόρθωση ανάμεσα σε οπαδούς και την αστυνομία. Οριστική η διακοπή του αγώνα.

Σε πεδίο… μάχης μετατράπηκε το κλειστό «Τάσος Παπαδόπουλος» στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στον ημιτελικό του Final Four του Κυπέλλου Κύπρου ανάμεσα στον Απόλλωνα Λεμεσού και την Ανόρθωση, με τους οπαδούς του Απόλλωνα να έρχονται σε συμπλοκή με τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έκαναν χρήση δακρυγόνων για να τους απομακρύνουν.

Τα επεισόδια είχαν ξεκινήσει πριν την έναρξη του αγώνα, ωστόσο λίγο μετά το ημίχρονο (36-34 μπροστά η Ανόρθωση) η κατάσταση έγινε χειρότερη, με την Ομοσπονδία να αποφασίζει τελικά σε συνεργασία με την Αστυνομία και τις ομάδες την αναβολή του Final 4, ενώ ζημιές έγιναν και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Αύριο 27/3 η συνέχεια του Final-4 με το παιχνίδι Απόλλων – Ανόρθωση να γίνεται κεκλεισμένων των θυρών, ενώ το ΑΕΚ – Κεραυνός κανονικά με φιλάθλους.

Ο τελικός που ήταν προγραμματισμένος για την Τρίτη(28/03) δεν θα γίνει, με την ημερομηνία να ανακοινώνεται σε μεταγενέστερο στάδιο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X