Ο Ντέμης ήθελε μόνο ΑΕΚ και έριξε πόρτα στον Ολυμπιακό: «Δεν το συζητούσε καν» είπε ο Κόκκαλης

Αυτός ήταν ο Ντέμης Νικολαΐδης
Photo Credits: INTIME

Ο Πέτρος Κόκκαλης μίλησε για τον Ντέμη Νικολαΐδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια μεγάλη συνέντευξη έδωσε ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη και Ευρωβουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στον Ντέμη Νικολαΐδη.

Μιλώντας στους Betarades μίλησε για τα χρόνια που ασχολούνταν ενεργά με τον Ολυμπιακό, αλλά και γιατί πλέον έχει αποστασιοποιηθεί. Ένα μεγάλο μέρος της κουβέντας ήταν γύρω από διάφορες μεταγραφές που έγιναν επί τον ημερών του.

Αναφέρθηκε αρχικά το όνομα του Κώστα Κατσουράνη στη κουβέντα, με τον Πέτρο Κόκκαλη να λέει «Ατύχησε που πήγε στην ΑΕΚ» καθώς ο Ολυμπιακός τον είχε κλεισμένο και τελευταία στιγμή τον «άρπαξε» η Ένωση. Στη συνέχεια  οι δύο παριουσαστές της εκπομπής τον ρώτησαν «Με τον Ντέμη ισύει;».

«Βέβαια ισχύει. Είχε έρθει με τον Απόλλωνα και μας είχανε κερδίσει στο Καραϊσκάκης και τον θέλαμε πάρα πολύ. Του κάναμε συνέχεια προτάσεις και δεν ήθελε με τίποτα. Ήθελε να πάει στην ΑΕΚ, καμία σχέση με τον Κατσουράνη», είπε ο Κόκκαλης με τον Αριστοτέλη Σαββίδη να τον ρωτά «Δεν ατύχησε αυτός;»

Φυσικά, ο Ευρωβουλευτής πλέον και τότε στέλεχος των Πειραιωτών είπε «Οχι, νομίζω ο Ντέμης το ευχαριστήθηκε που πήγε στην ΑΕΚ. Δεν το συζητούσε καν. Μας είχε πει τότε ”σας παρακαλώ μην ξανάρθετε”».

Δείτε το απόσπασμα στο 20ο λεπτό:

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X