Ο Κόκκαλης παραδέχθηκε το κλεμμένο πρωτάθλημα της ΑΕΚ το 2008: «Δεν ήθελα ο Ολυμπιακός να κάνει ένσταση. Δεν είχα δίκιο» (VIDEO)

Ο Κόκκαλης παραδέχθηκε το κλεμμένο πρωτάθλημα της ΑΕΚ το 2008: «Δεν ήθελα ο Ολυμπιακός να κάνει ένσταση. Δεν είχα δίκιο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στην υπόθεση Βάλνερ αναφέρθηκε ο Πέτρος Κόκκαλης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην υπόθεση Βάλνερ τη σεζόν 2007-08 και στο πρωτάθλημα που κατέκτησε η ΑΕΚ εντός αγωνιστικών χώρων και της κλάπηκε, αναφέρθηκε ο Πέτρος Κόκκαλης.

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στους «Βetarades», ο παράγοντας του Ολυμπιακού εκείνη την περίοδο αποκάλυψε ότι δεν ήθελε η ομάδα του να κάνει ένσταση, συμπληρώνοντας βέβαια ότι είχε άδικο αφού «οι κανονισμοί πρέπει να τηρούνται».

«Χάλασαν οι ισορροπίες με την υπόθεση Βάλνερ. Ήρθαμε αντιμέτωποι. Δεν ήθελα ο Ολυμπιακός να κάνει ένσταση. Δεν είχα δίκιο. Είχα άδικο. Το ποδόσφαιρο έχει απλούς κανόνες και για να δουλέψει πρέπει να τους σεβόμαστε όλοι. Ένας κανονισμός λέει ότι για να βάλεις έναν ποδοσφαιριστή πρέπει να έχεις το δελτίο του. Αν δεν ισχύει αυτό, οφείλεις να τιμωρηθείς. Το ίδιο και με τα δοκάρια (σ.σ. η αναφορά έγινε για την υπόθεση με τα λάθος δοκάρια στο Ατρόμητος-ΑΕΚ). Θεωρώ γελοίο να μην έχει ένας ποδοσφαιριστής δελτίο, γελοίο να μην είναι τα δοκάρια στη θέση τους, γελοίο να μην είναι τέλειο το γκαζόν, γελοίο να μην υπάρχουν αρκετές τουαλέτες στα γήπεδα. Όλα αυτά τα θεωρώ υπανάπτυξη. Και τότε ήταν απαράδεκτη. Πόσω μάλλον σήμερα!», τόνισε ο Πέτρος Κόκκαλης.

Εν συνεχεία, ρωτήθηκε και για το εάν η εν λόγω υπόθεση αποκαλύφθηκε από κάποια άλλη ομάδα. «Δεν μένει τίποτα κρυφό στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι τόσο τρομερό να ξέρεις ποιος έχει δελτίο και ποιος δεν έχει. Δεν το θυμάμαι, δεν το αποκλείω. Αν το έκανε, καλώς το έκανε, θεμιτό ενδιαφέρον είναι. Μια διαμάχη δύο ομάδων, αφορά και τις 18 ομάδες που έχουν έννομο συμφέρον», ανέφεε ο Πέτρος Κόκκαλης.

Δείτε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης:

 

ι

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X