Καντζούρης: «Έχουμε πετύχει αρκετές μεγάλες νίκες φέτος, όμως την χρειαζόμασταν ως ομάδα κόντρα στον ΠΑΟ!»

Καντζούρης: «Έχουμε πετύχει αρκετές μεγάλες νίκες φέτος, όμως την χρειαζόμασταν ως ομάδα κόντρα στον ΠΑΟ!»
Photo Credits: INTIME

Ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό

Ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι ήταν ένα αποτέλεσμα που χρειαζόταν η Ένωση, ως ομάδα και οργανισμός και επεσήμανε πως «είμαστε άλλη ομάδα όταν έχουμε τον κόσμο μαζί μας».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Καντζούρης στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6:

Για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού: «Η χθεσινή νίκη ήταν μία μεγάλη νίκη, δεν ξέρω αν είναι η μεγαλύτερη, γιατί έχουμε πετύχει αρκετές φέτος. Για πάρα πολλούς λόγους, ήταν ένα αποτέλεσμα που το χρειαζόμασταν ως ομάδα και οργανισμός. Όπως είπα και χθες, η προσπάθεια των παικτών είναι αξιοσέβαστη, τους αξίζουν πολλά μπράβο και τώρα πρέπει να επενδύσουμε πάνω σε αυτή την εμφάνιση και τη νίκη».

Για τα προβλήματα που έχει διαχειριστεί η ομάδα καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν: «Από την πρώτη στιγμή είπαμε πως πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό κάθε μέρα. Κάποιες φορές η προσπάθεια είναι αρκετή, άλλες όχι, γιατί παίζει και ο αντίπαλος. Στα περισσότερα παιχνίδια έχουμε τηρήσει την υπόσχεσή μας, καταβάλλοντας τη μέγιστη προσπάθεια. Δεν κοιτάμε μακριά, έχοντας μπροστά μας το επόμενο παιχνίδι και μόνο».

Για τη στήριξη του κόσμου στα τελευταία ματς: «Είμαστε άλλη ομάδα όταν έχουμε κοντά τον κόσμο μας. Δεν το λέω για… εκδούλευση, αλλά γιατί είναι η πραγματικότητα και το συζητάμε στα αποδυτήρια. Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να προκαλέσουμε την έλευση του κόσμου και αυτό είναι μέσα από την απόδοσή μας στο παρκε».

Για τον τραυματισμό του Γιάνις Στρέλνιεκς και το πόσο επηρεάζει την ομάδα η απουσία του: «Δεν υπάρχει αμφιβολία για την ποιότητα του Γιάνις. Ήταν ένας franchise παίκτης, με βαρύ βιογραφικό στην Ευρωλίγκα, και είχα συνεργαστεί μαζί του για τρία χρόνια. Αυτό που μετράει και έχει σημασία, είναι πως δεχθήκαμε μεγάλο πλήγμα και πρέπει να βρούμε άμεσα λύσεις. Σε αυτό το διάστημα, και φυσικά τις επόμενες εβδομάδες, θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του Γιάνις, επειδή δεν έχουμε το δικαίωμα προσθήκης άλλου παίκτη στο ρόστερ.

Έχουμε εμπιστοσύνη στο ρόστερ, τους χρειαζόμαστε όλους και αυτό έχει αποδειχθεί μέσα στο παρκέ και θα προσπαθήσουμε μέσα από την ομαδική προσπάθεια. Τώρα αν είναι αρκετή αυτή η προσπάθεια, θα το δούμε στις επόμενες υποχρεώσεις μας. Είναι μία τεράστια για απώλεια για εμάς, σε κάθε περίπτωση. Ο Μίτσελ, από τη μεριά του, έχει αποκτήσει συνέθειες μακριά από το προφίλ του και έχει βελτιωθεί, όμως υπάρχουν περισσότερα περιθώρια βελτίωσης και πλέον είναι στο χέρι του να μπορέσει να εξελιχθεί περισσότερο και να κάνει βήματα προς τα πάνω».

Για τις κινήσεις που έγιναν στην ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της σεζόν: «Από τον αρχικό σχεδιασμό και κάποια πράγματα που είχαμε υπολογίσει, δεν πήγαν όπως θέλαμε. Εκείνο που πρέπει να κάνει ένας προπονητής είναι να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις, πήραμε αρκετά πράγματα από τα παιδιά που ήρθαν και το σημαντικότερο είναι η χημεία της ομάδας, με τα παιδιά να δουλεύουν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Είμαστε μία νέα ομάδα, και θέλουμε το χρόνο μας και δεν πρέπει να το ξεχνάει ο κόσμος, όταν αυτό συμβαίνει μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου».

Για τα παιχνίδια με τη Χάποελ στο BCL και την πρόκριση που έχει μπροστά της η ομάδα: «Πριν από την Χάποελ έχουμε υποχρεώσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν θέλουμε να κοιτάμε μακριά. Όσον αφορά τη συγκεκριμένη σειρά, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία εξαιρετική ομάδα, με μπασκετική παράδοση, δύσκολη έδρα και βάθος στο ρόστερ. Έχει πάει πολύ καλά φέτος, κέρδισε τη Μακάμπι στο Ισραήλ και πήρε το Κύπελλο. Όταν θα έρθει η ώρα, θα έχουμε ετοιμαστεί όπως πρέπει για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έχουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια και πρόγραμμα μπροστά μας, και δεν θέλω να κοιτάζουμε μακριά, γιατί αν κάνουμε αυτό το λάθος, τότε θα χάσουμε το δρόμο μας και είναι το τελευταίο πράγμα που θέλουμε. Προτεραιότητά μας είναι να τελειώσουμε τη φετινή σεζόν, να τελειώσουμε με υγεία τη χρονιά, και εφόσον συμβεί αυτό τότε θα κοιτάξουμε την επόμενη σεζόν».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X